Nicole Kidman újabb kulisszatitkot árult el a Hatalmas kis hazugságok folytatásáról

A színésznő bevallottan nem tud lakatot tenni a szájára.
Nicole Kidman az The Ellen DeGeneres Show-ban szerepelt kedden, ahol a műsorvezető a Hatalmas kis hazugságok nagyon várt második évadáról faggatta a színésznőt, aki ezúttal egy kis kulisszatitkot csak elárult a rajongóknak. Például, hogy Meryl Streeppel mekkora szerencséje volt a stábnak.
„Bizony, nagyon szerencsések voltunk, anélkül írt alá a sorozathoz, hogy egy sort is olvasott volna a forgatókönyvből. Azt mondta egyszerűen csak részese akar lenni a boszorkányok gyülekezetének” – mely kijelentést Nicole nagyon viccesnek talált.
Kidman továbbá azt is elárulta, hogy Keith Urbannal közös két lánya, a 10 éves Sunday és a hétéves Faith is feltűnik majd a második évadban.
„Ők lesznek a széria bónuszai, amit eddig még senkinek sem mondtam el. Egyszerűen nem tudok lakatot tenni a számra” – súgta meg a titkot a színésznő.
Sunday Rose, Faith Margaret és édesanyjuk, Nicole Kidman. (Fotó: Rex Features)
Sunday Rose, Faith Margaret és édesanyjuk, Nicole Kidman (Fotó: Rex Features)
Az HBO saját gyártású, titkokkal teli sorozatának új részeit már javában forgatják, mely három középosztálybeli anyukáról szól, akiknek gyerekei most mennek iskolába. Látszólag tökéletes életük azonban döbbenetes titkokat rejt. A sorozat, mely Liane Moriarty bestselleréből készült, olyan hírességeket vonultat fel Kidman és Streep mellett, mint Reese Witherspoon, Laura Dern, Shailene Woodley és Zoe Kravitz.

MTI

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÚJABB KÉPKERETEK A FANTÁZIA VILÁGÁBÓL

Állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban