Barbara Coombest negyven évig volt a saját apja szexrabszolgája –Barbara Coombest negyven évig volt a saját apja szexrabszolgája –végül brutális tettel lázadt fel ellene

Elképzelhetetlen, hogy négy évtizeden keresztül min ment keresztül az asszony. Végül már nem bírta tovább.
Sokkoló bűntényre derült fény az angliai Stockportban. A rendőrségi vizsgálatok alapján Barbara Coombest az apja, Kenneth 40 éven keresztül zaklatta és több száz alkalommal megerőszakolta.
A férfi egyébként a második világháborúban az Egyesült Királyság Légierejénél szolgált. A nő úgy élt apja mellett, mint egy szexrabszolga, még egy David nevű gyermeke is született tőle, aki csak néhány napig élt.
A most 63 éves Barbaránál akkor telt be végleg a pohár, amikor egy gyermekpornográf fotót talált apjánál. A nő először hátulról fejbe vágta a 87 éves férfit, majd amikor az szembe fordult vele, egy ásóval leütötte. Szőnyegbe tekerte és elásta a kertben, még földet is rendelt, hogy a holttestet rendesen el tudja fedni.
A „temetés” után kirakta apja holmijait a házból – ő azonban továbra is ott lakott. Bátyjának azt hazudta, apjuk hirtelen szívelégtelenségben halt meg – kórházba szállították és elhamvasztották.
A nő a gyilkosságról senkinek sem beszélt, inkább egy csomó hazugságba keveredett, hogy az igazságot leplezze. Apja nevében levelezett és pénzt vett fel – az eltelt bő egy évtized alatt 189 ezer fontnyi (hozzávetőleg 70 millió forintnyi) nyugdíjat és járadékot vett át jogtalanul helyette.
A történetben 2017 tavaszán történt egy váratlan fordulat, amikor a helyi lakásszövetkezeti közösségtől érdeklődtek a 99 éves Kenneth Coombes hogyléte felől: jelezték, hogy hamarosan látogatást tesznek nála.
Lánya ezt próbálta, de nem tudta elkerülni, ezért a rendőrségen feladta magát. Ezt követően indult eljárás ellene. Ez év január 18-án Barbara vallomást tett róla, hogy apja fiatal kora óta zaklatta.
1585091_screen-shot-2018-07-12-at-185455
Helyszínelés az asszony házánál: a kertbe ásta el az apját
Martin Heslop, a nő ügyvédje a bíróságon hangsúlyozta: “Ez a 63 éves nő megölte az apját, miután a férfi 40 éven keresztül extrém módon, szexuálisan, mentálisan és fizikailag is bántalmazta.”
Ezzel a megállapítással Michelle Colborne ügyész is egyetértett. A bíróság véleménye szerint a nő pánikba esett, amikor elásta apja holttestét.
Barbara Coombest a héten ítélték el. Emberölésért 9 évet kapott – tudósított az ügyről a Mirror.
/Forrás: https://vilagfigyelo.com/negyven-evig-volt-a-sajat-apja-szexrabszolgaja-vegul-brutalis-tettel-lazadt-fel/ 2018.07.12./*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÚJABB KÉPKERETEK A FANTÁZIA VILÁGÁBÓL

Állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban