KURZ OSZTRÁK KANCELLÁR TOVÁBB LÓBÁLJA A POZITÍV VASRUDAT: MOST AZ EU FEJÉRE CÉLZOTT

Képtalálat a következÅ‘re: „kurz”Áprilisban Kínában látogatta meg Hszi elnököt, ma pedig Putyin orosz elnök tesz nála látogatását Bécsben. Miközben bejelentette: országa a híd szerepét kívánja betölteni az EU és Kína, illetőleg az EU és Oroszország között. Majd szintén Pekingben az első számú osztrák katonai parancsnok állapodott meg a kínai (!) hadsereg (!) vezetésével a két ország katonai együttműködésének erősítésében.
Minderre a bennünket folyamatosan elítélő, mindenhol csak helyre hozandó szörnyűségeket látó amerikai külügyminisztérium új, berlini nagykövete sikoltozva imádta körül Kurzot, őt az európai konzervatív politikusok legnagyobb rocksztárjának nevezve, és meghívta ebédre, amikor pár nap múlva odalátogat a német fővárosba.
És Kurz megy tovább a hadak útján. Méghozzá igen jó pozícióban, hiszen
július 1-től fél évig az „övé” lesz az Európai Unió. Erre mit tesz ezen Unió vezetésének átvételére készülő Kurz tegnap? Akkorát sóz a brüsszeli fejekre, hogy annak sajgása nem igen fog megszűnni egyhamar.
Az egyik fenyegetése az, hogy az Európai Bizottság biztosainak számát 28-ról 18-ra csökkentsék, jelenti kora reggel mind a vezető osztrák lap, a Die Presse, mind pedig a német Die Welt. Majd pedig nekirontott a francia uniós tabunak: szüntessék meg az Európai Parlament havi, iszonyúan költséges költöztetését Brüsszel és Strasbourg között.
Aminek, azaz a strasbourgi székhelynek éves fenntartása 200 millió euróba kerül, a költöztetéseket beleértve.
Miután megnéztük a kínai Alibaba, a világ legnagyobb internetes áruházának portálját és ott 1000 euróért találtunk lélegeztetőgépet, jelentjük mélyen humanisztikus alázattal az április 8-i magyarországi választások után még mindig levegő után kapkodó, a demokrácia most nem rájuk vigyorgása miatt gyűlölettől hápogó liberálisainknak, hogy ezen összegen Brüsszel számukra, aranyoskáinak, 200 000 ilyen gépet tudna szállítani, mely készlet kitartana nekik a 2022-es választásokig, ami után ennél persze jóval többre lélegeztetőgépre lesz szükségük, ha el nem menekülnek – bocsánat – ki nem migrálnak.
Mert akinek nem tetszik, az elmehet innen, mondta imádott főliberális vezérük, Gyurcsány Ferenc
a világért sem populista miniszterelnöksége idején, amikor egyetlen, budapesti állomáshelyükbe rút hazugságaikkal 2010-től ismét naponta rondító külföldi tudósítónak sem lőtték ki a szemét, azaz béke honolt Pannóniában.
A Die Welt Kurz terveiről szóló cikkében emlékezteti kedves olvasóit, hogy áprilisban még e lapnak azt nyilatkozta, hogy „Úgy találom, ha Európa meg akar takarítani pénzt, akkor Brüsszelnek jó példával kell előljárnia és az adminisztratív kiadásokon kell spórolnia.”
Azaz amolyan anti-Bokros, anti-Bauer, anti-stb. módon.
Ami az Európai Parlament dupla székhelyét illeti, arról azt mondta, „nonszensz” („Unsinn”) és hogy a jövőben egyetlen székhelyre van csak szükség. Realisztikusan azért hozzátette: „Emmanuel Macron minden progresszivitása ellenére a strasbourgi székhelyet önként nem adná föl”. Ami különösen nagy udvariatlanság a jelzett mennyiségű lélegeztetőgépszállítmányra számot tartó hazai imádottjai felé, akik csak azért nem jelentenék fel ennek elmaradása miatt Brüsszelt, mert ők csak gyűlöletük tárgyait jelentik fel. Naponta többször.
Kurz az ellen is van, hogy az Európai Bizottság, mint e szörnytestület javasolta, 2021 és 2027 között 1,11 százalékkal növelje az uniós költségvetést,
ugyanis a Brexit és az uniós kiadásokra vonatkozó vitákra tekintettel azokat pontosan csökkenteni kell és óvatosan kell eljárni az adófizetői pénzekkel.
https://magyaridok.hu/kulfold/kurz-osztrak-kancellar-tovabb-lobalja-a-pozitiv-vasrudat-most-az-eu-fejere-celzott-3166366/ 2018.06.05./ A fotó nem a cikk részét képezi. Webhelye: hir.ma *B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÚJABB KÉPKERETEK A FANTÁZIA VILÁGÁBÓL

Állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban