Több száz magas rangú kazár gengsztert vittek Guantánamóra, beleértve a Bush családot is

Igaz vagy nem igaz, eléggé hihetetlennek tűnik az alábbi történet. Jó sztori, mindenképpen érdemes elolvasni. *B.Kiss-Tóth László


Szövegközi kép 1
A költői igazságtétel történelmi pillanatában a hamis "terror elleni háború" amerikai kitervelőinek többségét most már elszállították a kubai Guantánamo-öbölben lévő amerikai haditengerészeti bázisra, állítják Pentagon források. "A Rothschild embereket, mint például Soros György, Peter Munk, Peter Sutherland, a Bushok, Podesta és még sokan másokat is katonai bíróságok elé szállították Gauntánamóra, miközben a Védelmi Minisztérium 500 millió dollárt költ a börtön korszerűsítésére, és több katonai rendőrt valamint tengerészgyalogost küldenek oda," - a források szerint.

Az egyik a sok jel közül, amely mutatja, hogy mennyire történelmi az új amerikai forradalom, hogy "30 kongresszusi tag nem tér vissza az új évben," - mondják a Pentagon forrásai. CIA források azt is megerősítik, hogy Bill Clinton, az Egyesült Államok volt elnöke remélve, hogy vádalkut köthet, olyan embereket árul el, mint a korábbi CIA vezető John Brennan, az Egyesült Államok Moszad ügynöke Rahm Emmanuel, az egykori alelnök Dick Cheney és még sokan mások.

Továbbá, ahogy az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump 2018 januárját "a rabszolgaság elleni hónapnak" kiáltotta ki, az emberkereskedelem központjait világszerte rajtaütések érik és sorban leállítják őket. Szaúd-Arábiában orosz FSZB források szerint 3000 szexrabszolgát szabadítottak fel. Az Egyesült Államokban december 27-én a "pedomennyország Disneylandben" áramkimaradás volt, amikor a különleges erők rajtaütöttek miközben a rabszolgkereskedőkkel küzdöttek, Pentagon források szerint. Látszólag ezzel összefüggő események során a Washington Post örököse Bill Graham és Jordan Feldstein, a színész Jonah Hill testvére meghalt a múlt héten, mutattak rá a források.


Egy másik lépés az volt, hogy Julian Assange-t "kivonták az ecuadori nagykövetségről, és Mike Flynnel együtt kegyelmet kapott," - tették hozzá a források.


Továbbá "Karácsony napján a Delta Force rajtaütött egy Barack Obama volt elnök tulajdonában álló thaiföldi kastélyon, ami tele volt fegyverekkel, robbanóanyagokkal, arannyal és alagutakkal, amelyek kapcsolatban vannak Thaksin Shinawatraval (korábbi miniszeterelnök), a Bushokkal és az emberkereskedelemmel," - mondják Pentagon források.

Ezen kívül kaptunk némi nyers hírszerzési információkat a hét során két CIA forrástól, akik Délkelet-Ázsiában működnek, ami úgy hangzik, mint egy hollywoodi thriller 100 tonna arany ellopásával kapcsolatban.

"Az arany többségét az új, globális aranyfedezetű pénznem támogatásához tárolták Jakartában. Több mint 100 ezer metrikus tonnáról van szó. Az úgynevezett 'főkönyvön kívüli' arany a Sukarno korszakból való, amikor ő volt a fedezeti számlák M1 megbízottja," - mondta az egyik forrás. "Az arany egy részét, amely nem része a második világháború alatt Japánból és Ázsiából származó aranynak, ellopták a múlt héten," - mondja a forrás.

Ez a fedősztori:


Így került az arany Jakartába:


Aminek ez a részleges fordítása:

"A tenger felől Satkamal Lantamal XII Kal-Lemukutan részt vett Joko Widodo elnök tengeri biztonságának támogatásában a Nyugat-Kalimantani Nemzeti Karácsonyi Ünnepségen, amit csütörtök délután tartottak Pontianakban."

Más szóval, az indonéz muszlim elnök karácsonyi ünnepre való látogatása egy fedősztori volt egy nagy haditengerészeti művelethez, melynek során 100 tonna aranyat szállítottak el.

Mindazonáltal három forrás, köztük egy indonéz tábornok is azt állítja, hogy az aranyrudakat szállító haditengerészeti hajót a nemzetközi vizeken eltérítették.

Itt a CIA verziója az eseményekről:

"Ez egy nagyon jól megtervezett művelet volt. Az aranyat egy tengeralattjáróra rakták át, és 'kikapcsolt radarral' ment Szingapúrba. Ez része volt az indonéz kormány felső szintjén folyó teljes játéknak a szingapúri kormány néhány legfontosabb szereplőjével együtt. Az ígéret az APEC csúcstalálkozón Vietnamban tartott titkos találkozón hangzott el, és személyes haszonszerzésre használták fel. A színház legmagasabb rangú színészei tervezték meg és vették el az aranyat."

"Ez az új orosz, kínai és indiai aranyfedezetű deviza kis részeként is felhasználható lenne. Jelenleg 90 % -os tisztaságú és könnyen újraolvasztható 99,95 %-os tisztaságúra (az LBMA/londoni nemesfémtőzsde által megengedett minimális tisztaság). A becslések szerint 80-100 metrikus tonna az indonéz kormány tetején nagyon keveseket a 3D-s mátrixban nagyon gazdaggá fog tenni (amíg ez tart). A probléma az, hogy valami nagy jelentőségű dolgot loptak el."

"Ez az emberiség javát szolgálta volna. Azt mondták nekem, hogy következményei lesznek, beleértve a súlyos büntetéseket, mint például a bebörtönzés vagy még rosszabb. Az arany mozgását speciális felszereléssel figyelik a fehér kalaposok irányítása alatt. Az elkövetők sehol sem rejtőzhetnek el. A nevük már ismeretes."

"Ezek a legmagasabb rangú korrupt politikusok mestereiktől, a cionista összeesküvéstől kapják a parancsokat, akik még mindig erős lábbal állnak Indonéziában."

Az arany mozgása és ezzel összefüggő eltérítése valamilyen jelentős pénzügyi eseményhez kapcsolódik, amely valamikor az első félévben következhet be, egy másik CIA forrás szerint. Ez a forrás, aki a múltban nagy jelentőségű információkat és dezinformációkat adott át azt mondja, hogy a pénzügyi rendszer teljesen leáll, a tőzsde nullára csökken, a bankszámlák kiürülnek, és az ATM-ek leállnak, amikor ez az esemény megtörténik . Ezt fogja követni az új aranyalapú rendszer elindítása, mondja ez a forrás.

Némi bizonyíték alátámasztja ezt a forgatókönyvet. India, Oroszország, Kína és sok más ország nyilvánosan bejelentette, hogy aranyalapú pénznemre fognak áttérni. A kínaiak azt is mondták, hogy aranyban és jüanban fog az olajkereskedelem történni. Ezenkívül a Federal Reserve Board teljes menedzsmentjét leváltották.

Továbbá azt is láthatjuk, hogy a világ tőzsdéi egyre inkább elszakadnak a valóságtól. Még az emberek is, akik soha nem tanultak alapvető közgazdaságtant tudják, hogy ha több ember akar eladni, mint vásárolni, akkor az árak esnek. Az amerikai részvénypiac azonban rekordmagasságot ért el annak ellenére is, hogy az eladók száma 2013-tól jelentősen túllépte a vásárlókét. A valóság mindig utat tör magának, és az illúzió soha nem tart örökké.


Továbbá egy újabb Lehman Brothers típusú sokk látszik a horizonton:


Mindenesetre lehetőség lesz arra, hogy ebben az évben teljesen véget vessünk a kazar maffia uralmának nem csak az Egyesült Államokban, hanem világszerte, ha a helyes lépések megtörténnek. A harc kezdetén Pentagon források arra kértek, hogy "gondolkozzak úgy, mint egy katona", és találjak konkrét célpontokat. A több évnyi kutatás és a több száz forrással történt beszélgetések - köztük a Rothschildok, a Rockefellerek és a japán királyi család - arra a következtetésre vezettek, hogy a probléma végső soron a P2 szabadkőműves páholy és azon tervük, hogy egy egységes világvallást és egy fasiszta birodalmat hozzanak létre, melyet Caesar leszármazottai irányítanak.

Nemrégiben például egy NSA forrás azt mondta nekem, hogy nézzem meg a "A Bourne rejtély" TV minisorozatot az 1980-as évek végéről. A történet Carlos a sakál (Ramírez Sánchez), a hírhedt terrorista utáni hajtóvadászatról szól, aki a múlt század második felében 30 éven át volt aktív. Ami engem különösen érdekelt, hogy a film szerint Carlos kolostorokban lakott, és az egyházak védelme alatt dolgozott. Leo Zagami a P2 Szabadkőműves páholyból azt mondta, hogy ők voltak azok, akik a katolicizmust és kommunizmust is működtették.

Ami igazán bosszantott az, hogy Carlost 1994-ben letartóztatták, de kiadhatott egy, a forradalmi iszlámot támogató könyvet 2003-ban. Ugyanakkor az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma befagyasztotta azoknak a kiadóknak bankszámláit, amelyek megpróbálták kiadni a bolygóért folyó titkos csatáról szóló könyvemet, amely a világbékét támogatta. Láthatjuk ezeket az embereket, hogy kik ők, ha megnézzük, kik az állandó félelemkeltők és kik támogatják a háborút (Irán, Észak-Korea, Szíria, stb) az irányított média műveleteiken keresztül.

Következésképpen, ha az amerikai katonai és ügynökségi fehér kalaposok 2018-ban befejezik ezt a csatát, és konkrét célpontokat akarnak, akkor azt javasolnám, hogy célozzák meg a Calabriai-félszigetet, Rómát, Milánót, Tel Avivot, Zugot és Bázelt. Ezzel kiüthetnék az önjelölt társadalmi mérnököket, akik a terrorizmus, a hamis zászlós műveletek, a fiatal egyedülálló muzulmán férfiak (nem családok) tömeges Európába történő bevándorlása stb. mögött állnak. Ferenc pápa a globális felmelegedés csalásával együtt kedves arca ennek a démoni csoportnak.

Egy utolsó megjegyzésként a japán katonai hírszerzés azt mondja, hogy a Bank of Japan ellen irányuló valamiféle művelet van folyamatban az új évben.

Legyen boldog és győztes új év ez a bolygó népei és élőlényei számára.


Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÚJABB KÉPKERETEK A FANTÁZIA VILÁGÁBÓL

Állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban