Állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban


A Hitler utáni szép új világban már annyira "szabad" az élet, hogy Németországban a homoszexualitás és a pedofília egyes formáinak legalizálása után már az állatokkal való közösülés is legálisnak számít.

Az egyre "szabadabb" világban már semmi akadálya az erotikus állatkert néven futó helyek működésének. Néhányan ugyan próbáltak tenni ellenlépéseket, de az állatokkal fajtalankodók  "zoofil" egyesülete szerint nincs helye morális kérdéseknek a jogban. Németország már annyira szabad ország, hogy bár állatszexes pornót még nem engedélyezett gyártani, viszont állatokkal közösülni nem számít bűncselekménynek.
Ezért történhet az, hogy a Daily Mail szerint egyre terjednek az országban az állatbordélyok. A problémára Madeleine Martin hívta fel először a Frankfurter Rundschau újság figyelmét, szerinte ugyanis a törvény nem védi eléggé az állatokat, a zoofilok pedig át tudják vinni perverziójukat azzal a szöveggel, hogy ők ezt az életvitelt választották.
“Állatbordályok is léteznek Németországban” – hangzott Martin állítása, aki azt követeli, hogy a bestialitás minden fajtáját tiltsák be. Az állatbordélyokat természetesen nem állatbordélynak hívják, hanem erotikus állatkertnek. Itt a látogatók nem csak megnézhetik a lámákat és kecskéket, hanem akár közösülhetnek is velük. Természetesen létezik ott zoofil egyesület is, a ZETA, ami már fel is hívta a figyelmet, hogy a morális kérdéseknek nincs helye a törvénykezésben, ezért fel fognak lépni az ismételt tiltás ellen.
Emlékeztetőül: A világon elsőként a nemzetiszocialista Németországban, Adolf Hitler utasítására vezettek be törvényeket az állatok védelmére. 1933-ban lépett hatályba a „Birodalmi állatvédelmi törvény”, majd egy természetvédelemről szóló törvényt is hoztak. Bűnténynek számított ezután a libatömés és az érzéstelenítés nélküli sakterolás is.
(Forrás: Daily Mail)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÚJABB KÉPKERETEK A FANTÁZIA VILÁGÁBÓL