Történelmi változások zajlanak Közép-Európában,Ázsiában és más régiókban, ahogy a régi rend összeomlik


A történelmi változások néha homályos címekkel jelennek meg: “Hat ország védelmi miniszterei az együttműködésre összpontosítanak Prágában.
A pontosabb cím az lehetne, hogy az “Osztrák-Magyar Monarchia újjáéledése 100 évnyi kihagyás után“. A történet szerint Csehország, Szlovákia, Magyarország, Ausztria Szlovénia és Horvátország közös gyakorlatot folytatnak a határaik védelme érdekében. Közös határaik szinte ugyanazok, mint az Osztrák-Magyar Birodalomé, és ezeken a határokon belül a polgári, rendőri és katonai hatóságok is együttműködnek. Általában egy közös külső határ, amely ebben az esetben az EU-tól függetlenül működik, egy ország meghatározását jelenti.
Érdemes megjegyezni, hogy az 1. Világháború után megdöntött Habsburg-dinasztia a háborúban nyertes Szász-Gotha-Rothschild dinasztiák riválisai voltak; ami miatt Magyarország már kidobta a Szász-Gotha-Rothschild központi bankot.
Jó eséllyel lehet feltételezni, hogy Habsburg Károly, a Páneurópai Unió vezetője és a Habsburg-trón trónörököse esélyt kap ősei birodalmának újjáélesztésére most, hogy Szász-Gotha-Rothschild versenytársainak ennyire meggyengült a hatalma.
Európa másik részén Németország és az Egyesült Államok egyre növekvő megosztottságát tapasztalhatjuk, és a Németországban élő emberek most nyíltan arról beszélnek, hogy az EU szankcionálást szorgalmaz az USA-val szemben azon kísérletük következményeként, hogy meg akarják akadályozni a németeket abban, hogy olcsóbb orosz gázt vásároljanak.
Az európaiak egyben egy közös hadsereg létrehozására törekednek azzal a képességgel, hogy a haderő a tengerentúlon is bevethető legyen, ami egy újabb szakítást jelent Donald Trump elnök Amerikájával.
Emellett a Rothschild rabszolga Emmanuel Macron francia elnök nyilvánosan Oroszország oldalára állt Szíriával kapcsolatban. Ez egyértelműen jelzi, hogy az opportunista Rothschildok megértik, hogy kivel kell barátságban lenniük, ha meg akarják védeni érdekeiket.
Az orosz befolyás növekedése azonban hatalmas küzdelemhez vezetett a Máltai Lovagok ellen, akik az FSzB forrásai szerint megpróbálták átvenni az irányítást. A következő oroszok kapták meg a Máltai Lovag keresztet:
Szergej Sojgu védelmi miniszter, B.A. Berezovszkij, Pavel Borodin, G.E. Burbulis, Mihail Gorbacsov, Borisz Jelcin, VV. Ilyushin, V.V. Kostikov, M.Yu. Lesin, S.F. Lisovsky, Jevgenyij Primakov, A.V. Rutskoy, S. A. Filatov, Shaimíev, S.M. Shahry, V.B. Yumashev és S.V. Yastrzhembsky, orosz FSzB források szerint.
Miért vesznek részt ezek az emberek egy olyan szervezetben, amely előmozdította Oroszország elpusztítását (ami maradt belőle), az ipar, a tudomány és az oktatás összeomlását, az orosz nép kihalását és a nemzet szellemi elszegényedését?” – tette fel a kérdést a Fehér Sárkány Társasághoz kapcsolódó forrás. “A lovagkeresztség szabadkőműves rendjét a színfalak mögött ítélik oda az orosz államiság, szuverenitás és hatalom megsemmisítéséért kifejtett segítségért,” – folytatta a forrás.
A forrás szerint a Máltai Lovagok minden orosz privát biztonsági céget próbálnak ellenőrizni. Ezt egy olyan oroszországi testőr egyesületen keresztül végzik, amelyet Fonareff úr vezet, aki “a Máltai Rend egy kis bábja.” Az anyaszervezet a Nemzetközi Testőr és Biztonsági Szolgálatok Szervezete.
Amikor valaki a weboldalukat olvassa, nyugodtan elhagyhatja az ‘ellenes’ kifejezést… mert úgy hallom, hogy a Hospitalier-ek és a Vöröskereszt részt vesznek az emberkereskedelemben és a szervek lopásában,” – mondta a forrás, aki az orosz kormány egyik magas rangú tagja.
Az egész szervezetet George Popper professzor, Málta vezető lovagja irányítja.
Az önmagát sátánistának valló Leo Zagami azt állította, hogy a Fekete Napot imádó P2 szabadkőműves ház adja a parancsokat a Máltai Lovagoknak.
Ez nem jelenti azt, hogy a Máltai Lovagok tagjainak többsége sátánista, csak bizonyos kulcsemberek a hierarchia csúcsának közelében.
Mindenesetre az IBSSA kísérlete az oroszországi magán biztonsági társaságok irányítására jellemző a fasiszta P2 szabadkőműves házra, amely abszolút, központosított világ diktatúrát kíván létrehozni. Az orosz FST frakció ellenzi a centralizált monolitikus kontrollt, és várhatóan ott is megnyeri a hatalmi harcot.
A hatalmi harc a sátánisták ellen máshol is folyik. A Közel-Keleten Salman király fiát, Mohammed Bin Salmant királyi hercegként nevezte meg, és kirúgta féltestvérét Nayefet, aki jó kapcsolatokkal rendelkezik az amerikai hatalomban. Mivel a közelmúltban megjelent Salman király láthatólag fiatalabb, mint a szenilis Salman, aki elfoglalta a trónt, könnyen feltételezhető, hogy csak egy hasonmása, és hogy jelenleg a 31 éves ifjabbik Salman Szaúd-Arábia királya.
Ugyanakkor Pentagon források szerint “ez csak egy hiábavaló kísérlet a globális valuta újraindítás késleltetésére“. Továbbá “Szaúd-Arábiát az orosz/iráni/katari kartell elszigetelte, és hamarosan kénytelenek lesznek eladni azt a kevés olajat, amelyre még mindig szükségük van jüanért és nem dollárért,” – a források szerint. Jelenleg csak az Egyesült Arab Emírségek, Bahrein, Egyiptom és Izrael támogatja a szaúdi rezsimet.
A Pentagon forrásai azt is elmondták, hogy Donald Trump amerikai elnök vejét, Jared Kushnert küldték az amerikai hadsereg/hírszerző intézmények utasításával Izraelbe, hogy találkozzon az izraeli miniszterelnökkel Benjamin Netanjahuval, hogy követelje a rendszerváltást. Nem véletlen, hogy új orosz légi bázissal védett iráni és Hezbollah erők érkeztek az izraeli határhoz, hogy figyelmeztessék a bűnöző Netanjahu rezsimet arra, hogy katonailag elszigetelték a világtól. Az amerikai hadsereg nem fog harcolni a bűnöző Netanjahu rezsim védelme érdekében, tették hozzá Pentagon források.
Hasonló lépés történt Ukrajnában, ahol Petro Porosenko elnököt Washingtonba hívták “a rendszerváltás megvitatására,” – mondják a források. Ezek a lépések egy világméretű erőfeszítés részét képezik, amely véget vet minden konfliktusnak, és előkészíti az utat egy új pénzügyi rendszer számára.
Valószínűleg az Egyesült Államokban is várható rendszerváltozás, tették hozzá a források. Itt a legutóbbi fejlemények azt mutatják, hogy a régi hatalom “Oroszországot hibáztató” kampánya kudarcot vall. Ehelyett az “Összeesküvés a hátsó lábán áll, mivel Bernie Sanderst és feleségét Jane-t az FBI vizsgálja banki csalás miatt, és a korábbi főügyész Loretta Lynch az Igazságügyi Minisztérium nyomozása alatt áll,” – Pentagon források szerint.
Trumpot magát várhatóan végleg el kell távolítani, mivel az Egyesült Államokban egy valódi rendszerváltásra van szükség, míg Trump csupán a régi rezsim kisebbik gonoszságát képviseli, tették hozzá a források.
Ázsiában is sok dolog történik. A múlt héten a dél-koreai elnök Mun Dzsein beszélt észak-koreai kollégájával Kim Dzsongunnal, melynek során megállapodtak, hogy a Koreai-félszigetet a közeljövőben egyesíteni fogják, a japán császárhoz közeli jobboldali források szerint. Ez a lépés, ahogy a Habsburg állam kezdeti ébredése most azért lehetséges, mert a 1913-as Federal Reserve Board titkos kormány összeomlik, Mondják a Fehér Sárkány Társaság ázsiai forrásai.
Japánban időközben volt egy halálos incidens, amikor a USS Fitzgerald-ot, a legkorszerűbb rakétaelhárítót egy Fülöp-szigeteken regisztrált teherhajó támadta meg. Pentagon források azt gondolják, “lehet, hogy Izrael hamis zászlós eltérítése volt, mert nem tudta használni tengeralattjáróit, csak néhány nappal az USS Liberty 1967-es izraeli megtámadásának 50. évfordulója alkalmából.
A források szerint a másik lehetőség az, hogy “a Fitzgerald-ot egy EMP vagy elektronikus hadviselés bénította meg, és arra akarták kényszeríteni az amerikai hadsereget, hogy hozzák nyilvánosságra bázisukat a Marson, az elnyomott technológiákat és a titkos űrprogramot, amely jó az emberiség számára.

Határozottan állítható, hogy az utóbbi években valamiféle futurisztikus, titkos technológiát telepítettek Japánban. A japán föld alatti katonai készleteket és bázisokat Kyushu-n egy titkos fegyverrel pusztították el a közelmúltban. A Fukushima környéki sugárzás is teljesen eltűnt, miután egy hatalmas ismeretlen repülőgép flotta repült át a régióban, a japán katonai hírszerzés szerint.

Shinzo Abe miniszterelnök fasiszta rezsimje egyre intenzívebb ostrom alatt áll. Az újságok olyan botrányokról számolnak be, hogy Abe jogtalanul használta fel befolyását, hogy segítsen az Okayama prefektúra székhelyű Kake Gakuen oktatási intézménynek egy új állatorvosi iskola megnyitásában.
Amiről azonban az újságok sem számolnak be, hogy a Kake Gakuent ugyanazok az emberek működtetik, akik Japán hírhedt 731-es biológiai és vegyi hadviselési alakulatát irányították, és hogy az “állatorvosi iskola” csak a biológiai és vegyi fegyverek fejlesztésének eltitkolására született, a császárhoz közeli források szerint.


Más szavakkal, ahelyett, hogy a “szavahihetőségről” vitáznának, az újságoknak a háborús bűnökről kellene beszélniük. Mindenesetre a források szerint Abe haldoklik, és az alapvető rendszerváltás, vagyis a fasiszták eltávolítása Japánban csak idő kérdése.
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÚJABB KÉPKERETEK A FANTÁZIA VILÁGÁBÓL

Állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban