„Vezető demokraták szólították fel a háborúellenes kongresszusi képviselőnőt, hogy távolítsák el hivatalából”, mert bizonyítékokat szeretett volna a Szíria elleni támadás ürügyéről

„Vezető demokraták szólították fel a háborúellenes kongresszusi képviselőnőt, hogy távolítsák el hivatalából” - címmel támadtak képviselő kollégái Tulsi Gabbardra (Hawaii, demokratapárti), amiért követeli, hogy az Egyesült Államok gyűjtsön be bizonyítékokat és hozza azokat nyilvánosságra a szíriai vegyitámadás helyszínéről.
Gabbard januárban Szíriában járt, ahol tárgyalt Basr al-Asszad elnökkel és folyamatosan óvatos az Egyesült Államoknak a közel-keleti országban történő beavatkozásával kapcsolatban.
A képviselőnő nyilatkozatban jelentette ki, hogy 
"a Szíria elleni rakétatámadás „rövidlátó, az több áldozatot követel a polgári lakosságban, több menekültet eredményez, megerősíti az al-Kaidát és más terroristákat, és akár atomháborút is robbanthat ki az Egyesült Államok és Oroszország között”.
Kijelentette, semmiféle bizonyítékát nem látta, hogy Asszad állna a több tucat civil halálához vezető vegyi támadás mögött.
Kijelentette: 
„Ha Asszad elnökről egy független támadást követően kiderül, hogy ő ennek a szörnyű vegyi fegyvertámadásnak a felelőse, én leszek az első, aki fel fog szólítani a Nemzetközi Büntetőbíróság elé állítására és elítélésére."
Neera Tanden és Howard Dean képviselők hatalmas dühvel vetették rá magukat Gabbardra, kijelentve, nincs a kongresszusban a helye.
No Comment...
Forrás: The Daily Caller / Lovas István
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
*B.Kiss-Tóth László 2017.04.25.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÚJABB KÉPKERETEK A FANTÁZIA VILÁGÁBÓL

Állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban