"Az al-Kaida a mi oldalunkon áll Szíriában"(is) -derül ki a Wikileaks által feltárt belső levélből

Hillary Clinton:

"Az al-Kaida a mi oldalunkon áll Szíriában"(is)

-derül ki a Wikileaks által feltárt belső levélből


Most csütörtökön (2017.04.13.) WikiLeaks nyilvánosságra hozott egy nem titkos jelzésű levelet, amelyet Jake Sullivan küldött Hillary Clintonnak, akinek külpolitikai tanácsadója volt.
A 2012. február 12-i keltezésű e-mailben ez olvasható: 
„Nézd meg az utolsó fájlt! - Az al-Kaida a mi oldalunkon áll Szíriában. Szóval a dolgok úgy alakulnak, ahogy azt vártuk."

A Wikileaks újabb közzétett Clinton-emailje újabb óriási felháborodást keltett és több, mint 12 ezren retweetelték... 

Bár gyakorlatilag csak azt árulja el, amit mindig is tudtunkaz Egyesült Államok Líbiához hasonlóan, Szíriában is együttműködik a helyi terrorcsoportokkal, az al-Kaida különböző szárnyaival.... Fegyverrel, pénzzel és amerikai zsoldos kiképzőkkel is segíti őket.

Oroszország ENSZ-nagykövete erről már az ENSZ-ben is beszélt és szavait újraolvasva sajnos konstatálhatjuk, hogy teljesen igaza van az USA tevékenységét illetően, amit a Közel-Keleten és Szíriában művelt.

Az USA soha nem helyezett semmilyen nyomást a Jabhat Al-Nusra terroristáira, nem tett semmilyen lépést, nem hozott intézkedéseket a fegyveresek ellen." - jelentette ki az orosz külügyminisztérium. 

Washington szabotálja a tűzszüneti megállapodást és a békét és vállalnia kell minden felelősséget az elkövetkező terrorcselekményekért, hiszen semmit nem tesz az általa támogatott al-Nusra terroristák ellen. 
Az USA alkut köt még az ördöggel is és kész szövetségre lépni a terrorral,
 csak hogy megdöntse Assadot. "

Forrás: Wikileaks

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÚJABB KÉPKERETEK A FANTÁZIA VILÁGÁBÓL

Állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban