Több 100 ezres iszlamista hadsereg áll készenlétben Európában, akiket csak fel kell fegyverkezni

Migránsok közé épült be egy újságíró a menekültszállókon. Félelmetes dolog készül Európában szerinte

gtru

35 menekültszállóra látogatott el Ausztria, Németország és Svájc szerte egy újságíró, aki migránsnak adta ki magát. Szerinte nagyon nagy baj van készülőben Európában. A 41 éves, oknyomozó riporter, Shams Ul-Haq 28 éve él Németországban. Most a menekültszállókon lévő helyzetről írt leleplező cikket.

Shams Ul-Haq arról ír, hogy míg 1989-ben amikor ő érkezett Németországba teljesen más körülmények várták a bevándorlókat. Ő például néhány nap után iskolába járhatott és azonnal egyenesbe került az élete.
A most érkezőkkel teljesen más a helyzet: Az újságírót már az is megdöbbentette, hogy csupán annyi kellett, ahhoz hogy menekültnek adja ki magát, hogy néhány napig nem borotválkozott és felvett pár régi ruhát és már regisztrálták is, mint menedékkérő.
Ul-Haq szerint így sok ezer terrorista is menedékkérőként regisztráltathatta magát. Az igazi megdöbbenés azért mégiscsak a menekültközpontokban érte: “A radikális iszlamisták minden menekültközpontban ott vannak. Ők segítik az érkezőket majd saját radikális nézeteik felé térítik őket és ők előbb vagy utóbb hajlanak is a radikális iszlám nézetek felé, mivel más kiutat nem látnak a mostoha körülmények közül”- írja Ul-Haq cikkében. Ezek a radikálizálódott menekültek aztán már maguk radikalizálják az érkezőket vagy azokat, akik még nem tértek át a szalafistákhoz – írja az újságíró.
Néhány hónap múlva egy több százezres iszlamista hadsereg áll majd készen Európában, akiket csak fel kell fegyverezni. – írja vészjósló előrejelzését Shams Ul-Haq.

/Forrás: http://frissvilag.com/migransok-koze-epult-be-egy-ujsagiro-a-menekultszallokon-felelmetes-dolog-keszul-europaban-szerinte/ 2017.01.16./Dr. Hegedüs Endre ajánlásával. *B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÚJABB KÉPKERETEK A FANTÁZIA VILÁGÁBÓL

Állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban