Kiderült: így élik szexuális életüket a sziámi ikrek

A szakértők szerint minden azon múlik, hogy hol nőttek össze az ikrek / Fotó:InstagramA sziámi ikrek élete cseppet sem egyszerű és nyilvánvalóan az embereket érdekli, hogyan élhetik az összenőtt testvérek a mindennapjaikat; különösen igaz ez a szexuális életükre.
Szinte elképzelhetetlen hogyan élnek a sziámi ikrek és hogyan végzik el a sokak által egyszerűnek tűnő dolgokat, mint például a fürdés vagy az alvás. Ám a legtöbb embert mégis az érdekli a leginkább, hogy az összenőtt testvérek hogyan élik a szexuális életüket, ha egyáltalán sort kerítenek rá.
Szakértők szerint ez esetenként változik, hiszen közel sem mindegy, hogy hol vannak összenőve a testvérek. A két fejjel, de egyetlen testtel rendelkező Abby és Brittany Hensel például egy nemi szerven osztoznak, így a tudósok állítják, hogy szexuális együttlét közben minden bizonnyal csak az egyikük érzi a behatolást – attól függően, hogy melyikőjük agyába jutnak el a neuronok.
A lányok közös nemi szerven osztoznak
Ennek ellenére például a csípőjüknél összenőtt Chang és Eng Bunker mindketten megházasodtak és Changnek tíz, míg Engnek tizenkét gyermeke született, mivel mindketten külön pénisszel rendelkeztek – az más kérdés, hogy az intimitás mennyire hiányzott az együttlétekből.
blikk.hu

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÚJABB KÉPKERETEK A FANTÁZIA VILÁGÁBÓL

Állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban