Csúnyán megszívatta a ketrecharcost egyik rajongója - fotó

McGregort alaposan megleckéztette az egyik rajongója /Fotó: AFP
Conor McGregor egy pillanatra azt hitte, következmények nélkül levághatja rajongóját a róluk készült közös képről.

Az első New York-i UFC-gálán történelmi sikert arató Conor McGregor már-már abba a hitbe ringathatta magát, hogy Eddie Alvarez legyőzésével az immár két súlycsoportban is világbajnoki címet birtokló ír ketrecharcos már mindent megtehet. Egyik rajongója egy közös képet posztolt Instagramjára, amit a sportoló azonnal fel is használt saját oldalán.
Egyetlen apró módosítás, hogy rajongóját, a rendkívül csinos Erin Safrant egy az egyben levágta a képről. A hölgy nem is felejtette el megemlíteni mindezt Twitter-oldalán, hozzátéve, hogy amennyiben valakinek rossz kedve van, elég csak arra gondolni, hogy McGregor egy szempillantás alatt eltávolította őt a közös fényképükről.
Több sem kellett a sztárnak, aki nem sokkal később már az eredeti fotót tette fel Instagramjára, amit a rajongója szintén meg is említett bejegyzésében, megjegyezve, hogy nagyjából 10 perc múlva úgyis megint le lesz vágva.
A fordulat azonban ezután jött. Erin Safran ugyanis két nappal később pontosan úgy vágott vissza a sztárnak, ahogy az „elbánt vele” korábban: Instagram-fotóján ezúttal ő távolította el maga mellől az ír harcost azzal a képaláírással, amely a legnagyobbat ütheti McGregornak: „Szeretném megragadni az alkalmat, hogy senkitől se kérjek elnézést.”
A fenti mondatot ugyanis éppen McGregor mondta nem sokkal azután, hogy a UFC 205-ön padlóra küldte Eddie Alvarezt.
blikk.hu

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÚJABB KÉPKERETEK A FANTÁZIA VILÁGÁBÓL

Állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban