New word order - Percekre vagyunk tőle

Munkatársunk elemzése 

Európa ellen pszichés, katonai és gazdasági háború folyik a kontinens legyengítésére, miközben az USA Oroszország ellen fordult. 


A szovjetológusként végzett Zbigniew Brzezinski politikai szemléletének lényege, hogy az Egyesült Államokból nézve nem lehet elkülöníteni egymástól Európát és Ázsiát, mivel az egy egybefüggő kontinenst, Eurázsiát alkotja. Ehhez képest Amerika egy szigetet jelent. A sziget biztonsága attól függ, hogy Eurázsiában egyetlen hatalom hegemón helyzetbe kerül-e vagy sem - az Egyesült Államok kormányának emiatt az a feladata, hogy kiálljon minden olyan hatalommal szemben, amely hegemóniára törekszik Eurázsiában. 
Amint Brzezinski megalkotta az "elnökjelölt" Obamát, a kampányát Soros György a "baloldal" több száz szervezete mögött álló multimilliárdos finanszírozta és támogatta. 

Közeledik a háború felénk délről és Keletről. 

Katonai hadviselés zajlik a Szíriából és Irakból toborzott, menekülteknek álcázott fegyveresekkel. Az USA által generált ISIS Afrikából a Földközi-tengeren át Olaszországba és tovább a nyugat-európai országokba özönlik. A szárazföldi invázió Magyarországon át történik. Macedóniai informátorok szerint kétmillióan tartanak a nem létező magyar határra. A német hírszerzés szerint idén még legalább négymillióan indulnak el Európa felé 
(Geörg Spöttle biztonságpolitikai szakértő a Kossuth Rádió "180 perc" című műsorában, 2015. jún.22.) 

Az "Iszlám Állam" nevű terrorszervezet Európa megszállására vonatkozó forgatókönyvéről február végén számolt be a nemzetközi sajtó. Az ISIS egymillió dollárt profitál kábítószer-kereskedelemből évente a orosz jelentések szerint. A heroin előállításához szükséges mákot az ISIS által elfoglalt iraki területeken keresztül szállítják Európába. Tömeges kivégzések, emberrablás, kínzások, a nők rabszolgaságba kényszerítése az elfoglalt területeken. Minden közösség tagjaira fenyegetést jelentenek, a síitákra, szunnitákra, kurdokra és keresztényekre egyaránt. 

Európában 25 millió muszlim él. Az ISIS ezekből az európai állampolgárokból toboroz utánpótlást az Európa elleni háborús stratégiájában. Zsoldosaik elfoglalják az európai célpontokat, terrorista fenyegetettséget teremtve a kontinensen. A cél az, hogy a harmadik - hamarosan közeledő - fázisban az etnikai lázongásokban, támadásokban térdre kényszerített Európa maga kérje intézkedések bevezetését. Katonai kaszárnyákba, Magyarországon a szabaddemokraták által fölszámolt katonaság utáni elhagyott laktanyákba telepítik az eritreai, pakisztáni, afrikai, nigériai, ghánai, szíriai "menekülteket". 

Az európai dzsihádista sejt egyik főhadiszállása a koszovói Kaçaniku városkában van, a másik pedig Szerbiában. Szerb állampolgárságú, iszlámvallású alvó ügynökök szervezték meg a kiképzőtábort, ahol már közel ezer terrorista várja a parancsot, hogy Európa országaiban bevetésre küldjék őket. Többségük bosnyák és albán, de egyre több belgrádi, újvidéki és szabadkai roma is csatlakozik hozzájuk" 
(Délhír, belgrádi "Politika" belügyi források alapján) 

Az "Iszlám Állam" terrorista szervezet Szerbiát a Balkán központjaként és a szervezet első számú célpontjaként jelölte meg. 
Az internetre feltöltött bosnyák nyelvű felvétel szerint Szerbia után Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Albánia, Koszovó, Macedónia és Montenegró elfoglalását tűzte ki célul a dzsihadista szervezet. 

2012-ben a magyarok levélben kérdezték meg öt délvidéki község polgármesterét és rendőrfőnökét, hogy van-e tudomása a szerbiai belügynek arról, hogy az Európai Unió területéről jogerősen kitoloncolt, illetve korábban koszovói szerb roma/cigány állampolgárok az önkormányzat területére szervezett és irányított, támogatott betelepítése zajlik és nevezzék meg azokat a személyeket, szervezeteket vagy állami/tartományi/önkormányzati szerveket, akiknek anyagi és/vagy technikai támogatásával történik a folyamat. A kérdésükre azóta sem kaptak választ. 

Az eltartásra szánt, munkavégzésre képtelen menekültek óriási gazdasági terhet jelentenek a kontinensnek. A humanitárius katasztrófát akarja kihasználni az "Iszlám Államnak" nevezett terrorszervezet az uralom megszerzésére. A háttérhatalom korlátlan anyagi forrásokkal rendelkezik, a bábok kulcspozícióban ülnek. 

A gazdasági hadviselés az Európára kényszerített TTIP-egyezménnyel történt. Magánvállalatok nemzetállamok helyett, - a kormányok helyére óriáscégek kerülnek. Az "üzlet" mindenek felett áll. 

A gazdasági megtörés fő pontja, hogy az emberkereskedők által pénzelt "menekülteknek" szabad ki-bejárású táborokat kell nyitni, számukra a "befogadó" (befogadásra kényszerített) ország lakosainak erejükön felül biztosítaniuk kell napi több ezer forintos költőpénzt, napi háromszori étkezést, teljesen ingyenes orvosi ellátást, tanulmányokat, utazási költséget. 

A bevándorlók lázadásokat szítanak, rátámadtak a befogadó országok lakosaira, ami Svédországban rendszeressé vált. A minden éjjel újra megismétlődő rendbontás Stockholm után Svédország más nagyvárosára is kiterjedt. A bevándorlók kocsikat, iskolákat gyújtogatnak, köveket dobálnak a rendőrökre, tűzoltókra és a mentőkre is. Olaszországban tönkretették a tengerparti városokat, törve-zúzva. A rendőrség buszokkal szállítja a civil lakosság közé az idegen "kultúrájú" feketéket. A lakosság tiltakozását rohamrendőrökkel, gumibotokkal verték le Rómában. Százával költöztetik a feketéket az üresen álló európai lakásokba. 

"Államfők és funkcionáriusok közvetve jutnak ezúton jövedelemhez. Segélyeket kapnak az EU-tól, külön az egyes tagállamoktól, a nemzetközi segélyszervezetektől,- ha olyan politikát folytatnak, ami a hosszantartó elnyomást és a mérhetetlen szegénységet biztosítja és menekülésre kényszeríti az ott élő lakosságot vagy annak egy részét. 
Szíriában, Szomáliában háború van, az emberek menekülnek. Szervezett bűnbandák szednek be hatalmas összegeket,- fejenként 6-10 ezer dollárt a menekültek Európába szállításával. Ezenfelül is külön megfizettetik azokat a "szolgáltatásokat", amivel a megfelelő politikai státus elérését a célországban elősegítik a menekült részére. Megteremtik a menekült személyével kapcsolatos "legendát" az újságokban. 

Egy hajó 360 menekülttel, ahol fejenként csak 6000 dollár a "fuvardíj" - összesen egy úttal - 2 millió dollár a bevétel! Európa politikusai jelentős összegeket vehetnek fel azért, mert ők rendszeresen a menekültek felmerülő "problémáival" foglalkoznak,- ez pedig igencsak szerteágazó bevételi forrás. 

Politikusok és egyéb állami tisztviselők országuk adójából kapják a pénzt tevékenységükért, az adófizetők pénzén kényelmes életre rendezkedhetnek be, mert a probléma nem oldódik meg olyan gyorsan,- ilyen bevételi forrásokat nem lehet elapasztani. Ők csinálnak a menekültekből politikai tőkét - és megélnek belőle kényelmesen. 

A nemzetközi konszernek és bankok pedig abban érdekeltek anyagilag, hogy ez az állapot állandósuljon, a menekültek származási országa és az általuk "megcélzott" ország mind gazdaságilag, mind pénzügyileg sok minden legyen, csak ne stabil. 
Mindez meghozza számukra az anyagi hasznot a hitelek megadásával. A konszernek könnyebben és olcsóbban jutnak nyersanyaghoz és olcsó munkaerőt kapnak. Ezen a területen olyan pénzek vándorolnak egyik helyről a másikra, amiről a józan embernek fogalma sincs. Hova folynak be az adók? Az államhoz. 
Ki készíti a költségvetést a befolyó pénzekből? A kormány tagjai. Kik hagyják jóvá? A képviselőtestületek. 
Magyarul: az országban működő segélynyújtó szervezeteket az állam támogatja anyagilag,- és miből? Az adókból! Azaz, minden adózó magyar állampolgár pénzéből- és hogy mire költik, ahhoz az adózónak az égvilágon semmi köze! Ezen túlmenően az adományozás is nagy divat. 

Németországban novemberben kezdődnek a nagy adománygyűjtő tv-adások,- egy-egy ilyen műsor kb. 8.-10 milliót hoz a konyhára. Még nem kezdődött meg Magyarországon a nagy mohamedán templomok építése? Kis türelem, - majd arra is rövidesen sor kerül. Nos ezek a szerencsétlen "menekültek" az adófizetők pénzén élnek, mint hal a vízben - csak az őslakosságnak nem jut semmi. Ők feleslegessé váltak Európában. 
Ők ugyanis fehérek, keresztények, nem bűnözéssel foglalkoznak, csak dolgozni akarnak a megélhetésükért és azért, hogy mennél több tribut-ot fizethessenek a moszlimoknak, akikből egyre több lesz Európában. 
A háttérben az is áll, hogy a nagy pártoknak szükségük van új választókra, - a törzsválasztóik már kiábrándultak a hazugságaikból, ígérgetéseikből és a kapzsiságukból. 
A moszlimok kaphatók arra, hogy belépjenek a pártokba,- és a saját érdekeiknek megfelelően alakítsák a törvényeket,- természetesen az adófizetők pénzéből. A kunyhóban élő menekültnek egy dolga van: elindulni Európa felé. 
Ha nincs meg a 6 000 dollárja az "útiköltségre",- akadnak bűnbandák mindenütt, akik kifizetik helyette,- viszont élete végéig nyöghet a visszafizetés miatt. Ezt meg tudja tenni a drogok eladásával, hogy a környezetéből újabbakat ajánl, akinek ugyancsak kifizetik az útiköltséget - és így mindig vannak újabbak, akik ezt vállalják." 

1945-től napjainkig az USA háborút folytatott, vagy katonai erőkkel beavatkozott Kína, Korea, Quetamala, Indonesia, Kuba, Kongó, Peru, Laos, Vietnam, Kambodzsa, Libanon (1983-84), Nicaragua (1980), Libya(1986), Irán (1987), Panama, Irak (1991), Szomália (1993), Szudán (1998), Afganisztán (1998), Jugoszlávia (1999), Afganisztán (2001-től), Irak (2003-tól),Libya (2011-től) 

Wester Tarpley amerikai történész szerint az Iszlám Állam nevű terrorszervezet az Egyesült Államok titkos hadserege, és Abu Bakr al-Bagdadi, a terrorszervezet vezetője John McCain amerikai szenátor közeli barátja. 
A történész az iráni IRNA hírügynökségnek nyilatkozva kijelentette, hogy "a globális terrorizmus pénzelését az amerikai kormány folytatja és magát a jelenséget is az USA kormánya hozta létre. Tarpley korábban a Press TV iráni hírcsatornának is nyilatkozott, akkor kijelentette, hogy az amerikai kormány hozta létre az ISIS terrorszervezetet, abból a célból, hogy az ellene folytatott harccal legalizálja a nyugati katonai beavatkozásokat a Közel-Keleten és később Észak-Afrikában. 
A történész emellett párhuzamot vont az al-Kaida 1980-as években történő megjelenése és Afganisztán amerikai megszállása, valamint az ISIS megjelenése és az amerikaiak szíriai beavatkozásai közt, ami szintén azt mutatja, hogy az amerikai kormány rutinszerűen támogatja a nemzetközi terrorizmust, hogy elérje térségi célkitűzéseit. Ennél fogva az amerikai kormány felelős azokért a tömeggyilkosságokért is, melyeket az általuk közvetett módon támogatott terrorszervezet elkövet." 

A cél a Közel-Kelet meghódítása volt az Egyesült Államok olajérdekeltségeinek és a nagyvállalatoknak kívánságára. 
A hamis információknak köszönhetően az Egyesült Államok az iszlám és a muszlimok ellen fordult, miközben Izrael hatalmasat profitált az Egyesült Államok iszlám elleni háborújából. 

ISIS? 
Az, hogy az USA kormánya felfegyverezte és finanszírozta a mudzsahidokat, válaszlépés volt az 1979. decemberi szovjet megszállásra. Az amerikai külügyminiszter beismerte, hogy 2002-ben Netanjahu kényszerítette arra az Amerikai Egyesült Államokat, hogy álljon az Irak elleni fegyveres invázió élére. 
Netanjahu győzte meg George W. Bush akkori amerikai elnököt és a kongresszust, hogy Washingtonnak meg kell támadnia Irakot és ki kell szorítani a hatalomból Szaddam Husszein iraki vezetőt. Bibi parancsának elhangzása után hat hónappal az amerikai hadsereg légiereje bombázni kezdte az országot. 

Mivel az ISIS fő bázisa Szíriában van, ez ürügyet adott az USA-nak arra, hogy Szíriába vonuljon. "Az USA világhatalma Ukrajnán keresztül vezet. Ha Amerika Oroszország hatalmát meg akarja törni, akkor Ukrajnát le kell szakítania az orosz befolyási szféráról, hogy megakadályozza az Eurázsiai nagyhatalom létrejöttét." - Zbigniew Brzezinski. 

Egy cseh alezredes ki merte jelenteni, hogy a NATO egy szervezett bűnözői csoport. Obrtel azzal vádolja az észak-atlanti szövetséget, hogy világháborút akar kirobbantani Oroszország ellen, mert a nyugati gazdaság válsága azzal fenyeget, hogy a NATO anyagi támogatásai is elapadhatnak. A NATO ebben a helyzetben konfliktusok gerjesztésével próbálja megindokolni saját létezését, és a háborús gócokban a fegyverértékesítésekkel akarja magas profithoz juttatni a nyugati országokat, melyek a NATO működésének közvetlen anyagi támogatói. 

Az Amerikai Egyesült Államok hadifelszerelései számára raktárbázisokat telepített Kelet-Európába, Észtországban, Lettországban, Litvániában, Lengyelországban, Romániában és Bulgáriában. Páncélosokat hoztak Európába, ezek egy része Németországba került, a többit szétosztják Lengyelország, Délkelet-Európa és a Baltikum között. 
Kihelyezik a nehézfegyvereket, NATO-hadgyakorlatokat tartanak. 

IsraelLeaks: Hírszerzési dokumentumok a Tel Aviv-ISIL kapcsolatról, és a szíriai terroristák izraeli támogatásáról 

Teherán, FNA - "Hackerek által az izraeli miniszterelnök kabinetfőnökének számítógépe ellen intézett kibertámadás során napvilágra kerültek olyan titkos információk, miszerint az izraeli rezsim támogatja az ISIL takfiri terroristák működését Irakban és Szíriában, Szaúd-Arábiával és Katarral egyetemben. 
A takfiri rendszer által alkalmazott módszerek az ISIL-nél hasonlóak a cionisták módszereihez Izraeléhez a megszállt palesztin terülteken. 
Egy szíriai elemző kifejtette, hogy a talmudista rituálék és a globális cionista szabályok alapja, hogy Palesztina a zsidók számára "ígéret földjévé" válik, és Szíria, Irak, valamint az egész Közel-Kelet a takfiri kalifátus területe lesz, hogy megvédje Izraelt. Szintén júniusban, egy másik szíriai elemzője azt mondta, hogy az ISIL takfiri terroristák barbár cselekedetei Irakban és Szíriában azt jelzik, hogy az izraeli befolyás uralja a terrorista csoport parancsnoki központját. 
Az erősödő terror és megfélemlítés az ISIL által alkalmazott módszerekkel Szíriában bizonyítják, hogy azoknak, akik támogatják a terrorista csoportot, igyekeznek erőszakkal megszerezni céljaikat és szeretnének teljesen kitörölni bizonyos fajokat a régió lakosságának térképéről" mondta Hessam Shoaib az FNA-nak. Kifejtette, hogy az ISIL takfiri terrorista csoport által alkalmazott új kivégzési módszerek azt mutatják, hogy az Egyesült Államok közvetlenül támogatja ezt a terrorista szervezetet." (persianews) 

"Az sem véletlen, hogy a terrorista csoportok rombolják az ókori kelet építészeti emlékeit, műkincseit, műtárgyait. Olyanná teszik a világot, hogy abban csak a zsidók eredetére, származására utaló mesterséges történelmi nyomok maradjanak. 
Miért rombolná a saját tervezett kalifátusa területén évezredekkel korábban megépített, megalkotott kincseket az, aki azt a területet majd a saját hazájának fogja tekinteni? Ez a rombolás is parancsra történik." 

Közben az Európai Unió visszatoloncolja a romák tömegeit eredeti lakóhelyükre,- ezt úgy viszik véghez, hogy pénzbeli támogatást adnak a "felzárkózási programhoz". 
Ezzel elérik, hogy ne a nyugati országok, hanem eredeti lakhelyük földjét pusztítsák, lopják, és gyilkolják annak lakosait. A liberális törvények védik a cigányokat, kisebbségvédelmi előírásokat fogalmaznak meg és ezt alapjogként lengetve az EU-s jogot rákényszerítik a nemzetállamok lakosságára. Az emberikkel jól megszórt kereskedelmi televíziókban reggeltől-estig a rasszizmusról és az európai értékekről beszélnek. A romákat mindenhol áldozatnak állítják be, míg a többségi társadalom rasszista és kirekesztő. 

Magyarország NATO logisztikai terület 11 körzetre osztva, a törvényt 2008. áprilisában megszavazta a parlament területfejlesztési törvénybe bújtatva. 

Közben 40 km-re a magyar határtól Kárpátaljára bevonultak a "Jobb szektornak" nevezett kijevi puccsisták. 
Roman Sztojka és társai a a munkácsi rendőrőrsöt gránátvetőkkel támadták az elmúlt héten. A 32 éves Roman Sztojka a belügyi közlemény szerint korábban az ukrán belügyi erőknél szolgált rendőrként. 
Lembergben (Galíciában) is volt hasonló támadás. 
A "Jobb szektort" a nyugati titkosszolgálatok juttatták fegyverhez. 
A "majdan" alatt felfegyverzett szabadcsapatok kicsúsztak a kijevi kormány ellenőrzése alól. 
A fegyveres alakulatok a kormány ellen fordultak,- ezért végrehajtják követeléseiket. 
Az ukrán belügyminisztérium a hét elején közleményt adott ki, amely szerint a kárpátaljai merényletek az ország destabilizálására irányulnak. 
A német sajtó is államellenes szervezkedésről ír. 
A Der Spiegel szerint Ukrajna darabokra hullhat. 
A "Jobb szektorosoknak" a felfegyverzésükkel egyidejűleg hatalmat ígértek a kormány eltávolításának idején, - azonban a nyugati országok saját embereiket ismerték el legitim kormánynak. 
A bevonuló puccsistákat terroristaként tartják számon. 
Januárban Kárpátaljáról 3000 férfit mozgósítottak. 
A bevonulást megtagadók kettőtől öt évig terjedő szabadságvesztésre számíthatnak. Kárpátalján eddig több mint ötszáz esetben indult eljárás. 
A délkelet-ukrajnai háborúban meghalt 4800 ember, megsebesült több, mint tízezer. 
Egymillió ember hagyta el az otthonát. 
Az ottmaradottak közül majdnem másfél millióan szorulnak humanitárius segítségre. 

Jacenjuk gyakorlatilag felajánlotta megvételre az ukrán állami vagyont az amerikaiaknak. 
300 állami vállalatot akarnak eladni. 
A kormánylistán szerepel a teljes ukrán energiaszektor, többek között az Ukrtorf, a Centrenergo, több hőerőmű és a regionális energetikai cégek (pl. Dnyiproenergo, Zapadenergo) nagy része. 
Nem véletlenül Valzman lett "elnök" Ukrajnában Porosenko néven. 
Ukrajnában amerikai magán-testőrcégek működnek. 
A hivatkozás az amerikai tulajdonú cégek megvédése. 
A NATO irányítja az ukrán csapatok kiképzését, az irányítás az Egyesült Államok kijevi nagykövetségén keresztül folyik. 
Az ukrán tisztek már korábban amerikai kiképzésben részesültek. 
Az Egyesült Államok amerikai radarrendszereket szállított Ukrajnába, amit az amerikai hadsereg üzemeltet. 
Tavaly decemberben az amerikai zászlót is kitűzték az Ukrán Biztonsági Szolgálat kijevi központjára. 
Több száz amerikai zsoldos harcolt Kelet-Ukrajnában a kijevi kormány oldalán - írta a "Bild am Sonntag" című német lap hírszerzési értesülésekre hivatkozva. 
Az Academi - korábbi nevén Blackwater-400 zsoldosai gerillaakciókat szerveztek és hajtottak végre Szlavjanszk térségében. 
A lap felvilágosítást kért a Fehér Háztól és a BND-től, hogy kitől kapta a megbízást az Academi, de nem kaptak választ.. 
Az ENSZ nem hagyta jóvá békefenntartók küldését Ukrajnába 
A kijevi rezsim kelet-ukrajnai akciói során mégis ENSZ békefenntartók jelzéseit viselő helikopterek tűntek fel. 

Az Ukrajnának nyújtott Európai Uniós hitel az USA területszerzési háborúja utáni romok eltakarítására adatott a tagországok állampolgárainak adójából. 

Ha Európa összefogna, még lerázhatná magáról az USA igáját. 
De Németország nyakán ott van Merkel, aki a német adófizető állampolgárok pénzén küldött tengeralattjárókat Izraelnek. 

A nemzetek lezüllesztése hosszú folyamat. 
A nemzeteket tönkretették demográfiailag, etnikailag, gazdaságilag, vallásilag és erkölcsileg, lelki megtöréssel, befolyásolással, hülyítéssel, irányítással, liberális propagandával. 
Európa az utolsó stádiumban van. 

"A kulisszák mögött" - "A világfelforgató erők észrevétlenül tevékenykednek és erről a történetírás nem tud . 
Az emberek nem vetnek számot azzal a befolyással, amelynek engedelmeskednek, - a háborúk a tudattalanban játszódnak le. A mozgatóerők közvetett úton érik el, amit akarnak." (Evola) 

Kalergi az Európai Unió eszmei megalapítója első lépésben az európai nemzetek önrendelkezési joguktól való megfosztását hirdette, a későbbiekben ezen nemzetek kiirtását tűzte ki célul tömeges bevándorlás és etnikai szeparatista mozgalmak révén. 
Minden második évben kiosztják a Coudenhove-Kalergi Európa- díjat azoknak az európaiknak, akik élvonalában álltak ennek a tervnek végrehajtásában. A díjat többek közt olyan politikusoknak is megítélték, mint Angela Merkel és Herman van Rompuy.(utóbbit egy Bilderberg-vacsorán választották meg az Európai Bizottság elnökévé). 

Európa kormányainak élén szabadkőműves irányítók állnak. 
Egy részük nyíltan cionista. 
Egy ateista politikai csoport, ami a talmudista jogot követi. 
90 %-uk kazár, askenáziak. 
Egy ateista politikai csoport, ami a talmudista jogot követi. 
Kihasználják az országokat, hogy igazi uraikat szolgálják. 
Egész kontinenseket irányítanak. 
A Rothschildok könnyedén kinyújtják a kezüket Pétervárra, Londonba, Párizsba, Washingtonba, Bécsbe. 
Ők tartják a béke vagy a háború kulcsait. 
Európa királyai, Amerika elnökei. 
Lord Jacob de Rothschild, His son Nathaniel, Baron John de Rothschild. Sir Evelyn de Rothschild, David Rockefeller, Nathan Warburg, Henry Kissinger. George Soros.Paul Volcker. Larry Summers, Lloyd Blankfein ,Ben Bernanke. 
Ezek a családok uralják a bankrendszert, az olaj- és gázipart, a szállítást, a bányászatot. 

A "globális elit" működése: 
-a könyvek igazolják a nagyvállalatok céljait, 
-a politikusok segítségével az államok módosítják a törvényeket a vállalatok előnyére, 
-a szervezett vallással az egyház és az állam biztosítja a "rendet". 

G. Brock Chisholm az Egészségügyi Világszervezet egykori vezetője mesterien elsajátította a Kalergi-terv doktrínáját, ez teljesen egyértelmű a hangoztatott álláspontja alapján: 

"Amit fontos lenne megtenni az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a - rasszok közötti - vegyes házasságokat a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj, egy olyan világban, melyet egy központi kormány fog teljes egészében irányítani. 

Az ENSZ New York-i kirendeltségének egy 2000 év január havában közzétett jelentése szerint - címe: "Immigration replacement: A solution to declining and aging population" - Európának 2025-ig 159 000 000 bevándorlóra van szüksége. 
A különböző deszegregációs, multikulturalista és "rasszizmus"- ellenes intézkedések egyedüli célja ez volt. 
A "demográfiai válságot" bőkezű családtámogatási rendszerrel, családbarát értékrend közvetítésével és a családromboló devianciák hirdetésének szankcionálásával könnyedén meg lehetett volna oldani.

Legyengített bábkormányok, kifosztott nemzetgazdaságok 
Elindult a kilépni szándékozó EU-tagországok elleni gazdasági offenzíva az államkötvények kivásárlásával. A tagállamok kötelesek a közösbe fizetni a kimentéshez, az államcsőd-közeli helyzetbe került országokat tehát a saját pénzükön vásárolják föl. Magyarul de facto az Európai Unió a tulajdonos, vagyis az Európai Unió államosította Magyarország egy-egy stratégiai ágazatát. 
Ezt megtehetik valamennyi perifériaországgal, melynek lakossága ellenzi az EU-tagságot, hogy ezzel megakadályozzák a kilépést. 
Erre a gazdasági offenzívára akarják felépíteni az Európai Egyesült Államokat. 

Multikulturalizmus 
- az önfenntartó falusi közösségek szétrombolása 
- a családmodell lerombolása, a homoszexualitás propagálása, single életmód, 

Irányított gazdasági száműzetés 

Fiatalok millióinak nyugati országokba irányított gazdasági száműzetése 
Az életkörülmények ellehetetlenítésével (megélhetés és előrelépés lehetetlensége, eladósítás, etnikai bűnözés elszabadítása és fedése) a keleti országok fiataljait külföldre kényszerítették, ahol szívesebben fogadják a demográfia európaiakkal való kiegyensúlyozását a más kontinensekről érkező bevándorlókkal szemben), az itt maradókat felőrli a rabszolgasors és tizedeli az elszabaduló erőszak. 
Az ellenállást törvényileg letörik. 
Gazdaságilag, közvetett erőszakkal, és főként lelki-szellemi megtöréssel őrlik fel a lakosságot. Ez a receptje működik a nemzetirtásának, amit az elmúlt közel negyed évszázad már megmutatott. Lassú vergődésre ítéltek minket. 
A romák feltétel nélküli segélyezése a nemzetalapító lakosság terhére. 
Liberális törvények, kisebbségvédelmi előírások, közben bűntudat sulykolása a "rasszizmus" fogalmával, a "nemzet" szó "náci"-vá degradálása 
"Valóságshow'"-k, valódi híreket nélkülöző híradások. 

Gyakorlatilag Magyarország felszámolása zajlik politikai stratégiával. 
A DK az Európai Bizottsághoz fordul, mert "a szögesdrót sérüléseket okozhat a bevándorlóknak". 
A párt szerint elfogadhatatlan, hogy egy határon olyan kerítés épüljön, ami alkalmas az illegális határsértők távol tartására. 
A DK működésének lényege, hogy minden belpolitikai kérdésben olyan válaszokat fogalmaz meg, ami idegen hatóságok bevonásával jár, tehát a magyar állam jogkörének átadását akarják. 
Vagyis: idegen érdekek szolgálata. 
Ezt hívják hazaárulásnak. 
Amennyiben a Likud-testvérpárti kormány nem tesz határozott lépéseket ez ellen, akkor indirekt módon támogatja a magyar államiság felszámolását. 

A Magyar Nemzet szerint egy év alatt kereshettek 50 milliárd forintot a letelepedési kötvényt áruló, többségükben offshore társaságok, amelyeket csak a Rogán Antal vezette gazdasági bizottság jelölhet ki. 
A letelepedési konstrukció lényege, hogy az Európai Unión kívüli, úgynevezett harmadik országból érkező befektetők, akik legalább 300 ezer euró névértékű, erre a célra kibocsátott, ötéves futamidejű államkötvényt vásárolnak, a hazai törvények értelmében fél év után letelepedési engedélyt kapnak, amelynek birtokában szabadon mozoghatnak a schengeni övezetben. 
2013. áprilisában írta meg - szintén- a "Nemzet". hogy az Államadósság Kezelő Központ már le is szerződött a közvetítő céggel, a kiválasztott a Kajmán-szigeteken bejegyzett Hungary State Special Debt Fund nevű vállalkozás. 
Azt pedig a parlament gazdasági bizottságának kellett jóváhagynia,- ez meg is történt március 4-én: a bizottságot Rogán Antal vezette. 
A műsorokból ömlik a tömény liberális propaganda. 
Minden pártot ők kreáltak. Mindegy, hogy narancs vagy szegfű, mindegyikben ott vannak. 
Ők az ellenzék és a kormány is egyben. 

Közben Korond mellé egy év alatt 3600 izraelit szállítottak buszokkal hatvanasával, akik felmérték a földeket a vízhozamot, a víz minőségét és felvásárolták az ivóvízforrásokat. 

Munkács? Kárpátalja? - Galícia, Kazária 
Magyarország? NATO-logisztikai központ, operatív katonai terület 
Judapest 

Simon Peresz maga mondta ki, hogy felvásárolták Magyarországot. 
A befektetéseket meg kell védeni. 
A főváros körüli légvédelmi körgyűrűt teljesen lebontották az elmúlt két évtizedben. Mi volt a oka? Az oka az volt, hogy beléptünk a NATO-ba és "feleslegessé vált" 
Az In-Kal védte a magyarországi NATO radarokat, amiket néhány éve telepítettek. 
Az izraeli erők megalkották az expedíciós gyorsreagálású légierő által szállított erőiket, amelyek bevethetőek bárhol. Mostanában a kedvenc gyakorló területük Dél-Románia és a Kárpátok magas hegyei. 
Az útrendszer kérdése is megérne egy misét. Miért nem építették meg eddig a Budapestet elkerülő vasúthálózatot vagy autópálya hálózatot? Európában minden nagyobb várost megkerülnek utakkal. Az utak elkerülik az európai nagyvárosokat és nem torkolnak bele. 

Ez nálunk azért van másképpen, mert a megfelelő pillanatban kontroll alá vonják, pontosabban kivonják őket majd a közlekedési láncból. Magyarán a Budapest centrikus autópálya rendszert és útrendszert lehetetlen volna használni egy polgárháborús helyzetben. És milyen furcsa, hogy az egyetlen Budapestet elkerülő, vagy elkerülni akaró autópálya az M0-ás pont Ferihegy mellett halad el.
Jól láthatóan a honvédség erőit visszahúzták azokról a vidékekről, ahol nagy számban élnek romák és szinte mindent (katonai raktárakat, komolyabb létesítményeket) eltüntettek onnan, ahol a magyarság már szinte kisebbségbe szorult, vagy a terület egy etnikai konfliktus gyújtópontja lehet. Ezeken a területeken még rendőrőrsök száma is kevés. A honvédség erőit kivonták teljesen az ország etnikailag kritikus területeiről, Borsodból, Hevesből, Nógrádból és Szabolcsból. A biztonság, pontosabban a bizonytalanság kedvéért. 
Egyszerűen az történik, hogy az állam lemondott a romák-lakta területekről és erőit visszahúzta. A célja Judapest és környékének maximális védelme. 
A kormányzat biztosítása a háttérhatalmi (izraeli) érdekekkel együtt. 
A stratégiai pozíciók elfoglalása után jelenleg az ország módszeres kiüresítése zajlik. 

Az életkörülmények ellehetetlenítésével (megélhetés és előrelépés lehetetlensége, eladósítás, etnikai bűnözés elszabadítása és fedése) ifjúságunk külföldre kényszerítik (ahol szívesebben fogadják a demográfia európaiakkal való kiegyensúlyozását a más kontinensekről érkező bevándorlókkal szemben), az itt maradókat pedig felőrli a rabszolgasors és tizedeli az elszabaduló erőszak. Az ellenállást törvényileg letörik. 
Gazdaságilag, közvetett erőszakkal, és főként lelki-szellemi megtöréssel őrlik fel a lakosságot. 
Ez a receptje működik a nemzetirtásának, amit az elmúlt közel negyed évszázad már megmutatott. Lassú vergődésre ítéltek minket. Ha beavatkozás nem történik, az elindult folyamatok már különösebb erőfeszítés nélkül elvégzik a dolgukat, és gyakorlatilag bekövetkezik a nemzethalál. 50-100 év, és nincs többé magyarság. 

Van bankároligarchia+pártkomplex elegy. A nemzeti vagyon 97 %-át eladták. Történelmünket, nyelvünket lerombolták. Iskolarendszer, egészségügy padlón. Az elmúlt 25 év alatt először a gyárakat, üzemeket vették át, majd megszüntették a termelést, széthordták a gépeket, berendezéseket. 
Szétrabolták a jól működő mezőgazdasági szövetkezeteket, állami gazdaságokat, végül pedig eladósították az államot és az állampolgárokat. Az olvasatlanul aláírt mediterrán szerződés ellen (annektálás) - ami példátlanul kiszolgáltatja az országot - csak molinó-tiltakozás volt. Magyarul: megszűnt a "Magyar Állam" azon joga, hogy iparát, mezőgazdaságát, szolgáltatási szektorát oltalmazza a karvalycégektől. Megszüntették a sorkatonai szolgálatot. 
Magyarországnak nincs légvédelme, amikor berepült egy izraeli felderítőgép a légtérbe, a honvédség tudta meg utoljára. 
A parlamentből eltüntették az ősi magyar zászlót. Izraeliek a pártok fő tanácsadói - és ez nem minősül nemzetbiztonsági kockázatnak. 
Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon és Orbán Viktor - két tábor egy zászló alatt. Kormányok jönnek és mennek, ám a háttérország változatlan. Agytrösztök Amerikából és Izraelből. 
Ron Werber, Dick Morris, Jeremy Rosner, Tal Silberstein, George E. Birnbaum és Arthur Finkelstein. Azt a szót, hogy "nemzet",- "náci"-vá degradálták és sulykolják a bűntudatot. 

Az iszlamizálódás miatt a zsidók veszélybe kerültek mindenhol, ahol nagy számban éltek,- ezek világpolitikai okok. 
Tökéletesen építették fel Magyarországon ehhez a társadalombiztosítást és a segélyezési rendszert, a szociálpolitikai juttatásokat is rájuk szabták ki. A cigányság nem tud országot működtetni, egy másik nép szükséges ahhoz, hogy előteremtse a megélhetéséhez szükséges javakat,- a gazdatest. Hamarosan a "néger", a "pakisztáni" és a többi megjelölés is rasszista lesz. 

"A jelek egyértelműek. A menekültek fele gyermekkorú, és életerős fiatal. Ezek hivatottak benépesíteni a szabadkőműves páholyokban megálmodott, új multikulturális Európát, ahol eltűnik a nemzet fogalma, elvész minden faji sajátosság. 
Az "európai" nevetség tárgyának bélyegezve lassan a megsemmisülés felé veszi az irányt. 
A menekültek tömegesen indultak kontinensünkre. 
A kormányok liberális politikájának köszönhetően azonnal belevetik magukat a számukra egyébként teljesen idegen kultúrkörbe, amit lényegüknél fogva csak rombolni tudnak. Antiszociális és szabados életvitelükből fakadóan fellazítják a még meglévő erkölcsi és társadalmi normákat, amelyek még megőrizték Európa rasszbéli kvalitását, konzerválták sajátosságait. Nem nehéz kitalálni, hogy eszelős mértékben elindul a faji keveredés, aminek következtében a fehér emberek csúsznak le a színesbőrűek szintjére. " 

Magyarország bábkormányai és ál-ellenzékei kiszolgálták a Nyugatot, Izraelt, az Európai Uniót, Oroszországot. 
Mindegyik tudja, ha megbízóik érdekei szerint jól intézik Magyarország sorsát, megmaradhatnak helytartóknak. 

A helyzetről tudomást sem venni akarók, hátuk mögött a média a megtévesztésekkel és a hazugságokkal. 
Pedig az emberek jól tudják, hogy kik ülnek a parlamentekben, szenátusokban, kormányokban ülnek végrehajtókként, és mögöttük ott sorjáznak a háttérhatalom bábmesterei. 
Bizonyos emberek naivitása határtalan, akik még hisznek az "ugyanazon az oldalon egymás ellen harcoló" feleknek, az USA és csatlósai és a kelet bábjainak "őszinte" egymás elleni harcában. 

"Győztes" csak egy lehet - és vesztes mindig a megvezetett és felhasznált ember, akitől elveszik örökségét, jövőjét, hitét, életét és életterét. A népirtásnak nemcsak egyetlen formája van. 

Az ENSZ-egyezmények a népirtás egyik formájaként jelölik meg az etnikai arányok erőszakos megváltoztatását, illetve egy közösség természetes létfeltételeinek tudatos lerombolását, erőszakos átalakítását. 
Az etnikai arányok megváltoztatását szigorúan tiltja a Helsinki Záróokmány. 

HOL VAN MÁR EURÓPA? 

Nem, a "shalom" nem egy régi magyar köszöntés. 

Leigázott tömegek kellenek a rabszolgamunkához, hogy a business jól jövedelmezzen. 

Viszlát magyarok egy rezervátumban, - azokkal, akik nem a felépített stadionokban kötnek ki, mert védeni akarták a hazájukat. 
Emlékezzetek, hogy a hódítók mindenhol rátelepítették templomaikat a meghódított népek szent helyeire. 
Ne felejtsétek, hogy kik vagytok. 

Peresz megkereste a pápát 2014 szeptemberében. Javaslata a vallások egyesítése. Francis had 'interest, encouragement' for idea, papal spokesman says. 

"A terroristák a hit nevében gyilkolnak embereket, az ENSZ szerepét a vallásoknak kell átvenniük." jelentette ki álságos módon a "kiválasztottak", a minden nép között élő, de azok fölött álló izraeliek elnöke, aki nevetve jelentette ki egy interjú során, hogy fölvásárolták Magyarországot, Romániát és Lengyelországot. 


Amikor majd bevezetik a mózesi alkotmányt, tudjátok a szívetekben, a lelketekben és a szellemetekben, hogy a Jézus elleni vád az volt, hogy nazarénus. 
A "nazarénus" szó az arám "nazar" szóból származik, amely azt jelenti: "figyel", "észrevesz" vagy "birtokol". A "nazar" India nyelveiben is megtalálható /"nas" szógyökér=azonosul valamivel, nasa=orr, a jógában az orr tövénél lévő pontra is használják nasaanta, azaz a szemöldökök között, ha valaki koncentrál. Hindusztánban a "nazar" szó belső vagy természetfölötti víziót jelent, "nazar cand" igézetet jelent. Egyben a hipnózisban és a mágiában használt kifejezés "nazaran" jelentése pedig "meglát" vagy "látomása van". 

Tudjátok, hogy a János-evangélium Istene a szeretet Istene. "Logosz", "Prana", - ősértelme a hérakleitoszi "légein" - maga a Lét. A platoni értelmezésben a létezők alapja, ősképe. Mint közlés, beszéd (kinyilatkoztatás) az elrejtett valóság láthatóvá tétele. Arisztotelésznél a kijelentés igazsága megegyezik a léttel - ("phűszisz"-Logosz") Az ősértelem, ami áthatja a világot. 
De ezek, - ahogy Liszt Ferenc írta: "más szellemi légkör, más temperamentum, más intellektuális alakzatok és más aspirációk." 
"Te gonosz, te gonosznak fia, az istentelen Nimród fiának fia...." (Pesachim 91. a., a talmudisták Nimród fia elnevezés alatt a názáreti Jézust értik.) 

Isa a "galileai". "Galil-hag-Gojim" - az "idegenek földje", a khusi szkíta nép Schytopolisa. A sumer arameus dialektusát beszélték, csakúgy, mint a tőlük délre lakó samariaiak. A Dávid családjából való származás csak a harmadik század végén került az evangéliumokba, kései betoldásként, a diaszpórában élő keresztény zsidóság képviselőinek nyomására. 451-ben Khalkedónban, Kis-Ázsiában a zsidók nyomására lett Jahve "Jézus atyja".A kopt, az örmény, a szír és a palesztin egyházak képviselői kivonultak a zsinatról ez Isten-káromlás miatt. A galileaiak (a nemzsidó "galil hag gojiim" népe) a magaslati helyeken épült templomaikban imádkoztak az Isten-Anyához és a papjaikat -ugyanúgy, mint a Pártus Birodalomban - "táltos", "mágus" néven ismerték. A zsidók Jézust is "mágusnak" nevezték,- de az "ördög, démon, mágus, Belzebub" a héberben azonos jellel íródik. Így Márk (3.22) írása szerint a zsidók Jézust is "mágusnak" nevezték. De Máténál (11.18.) ugyanezt találjuk meg Jánosra vonatko ztatva: "ördög van benne". Ez is ugyanúgy van írva, mint Márknál a Jézusra vonatkozó. 

Őseink letűzték a Kárpát-medencébe a bálványt vagy más néven Istenfa-botot, tetején a Nap aranygömbjével. Kitűzték a "megyer"-t a "magyar"-t, az életet adó Nap magerejének jelképét. Rátűzték a gyöngyvirágot, Tündér Ilona-Földistennő-Életanya-Boldogasszony jelképét. Piros-fehér zöld szalagokkal. Ebből lett a zászlónk. Mi erről a földről származunk, nekünk ez a Földi Paradicsom. A Trianonban elrabolt kétharmad után a vesztett ország megmarad talpalatnyi helye. 

Törökország és Irán átáll a nemzeti valuták használatára a két ország közti kereskedelemben, a dollár és euró használatát elhagyják. "Többé nem kívánunk a dollár vagy az euró nyomása alatt maradni, se az árfolyam-ingadozásaiknak kitéve lenni. Ezzel kölcsönösen fokozzuk országaink gazdasági erejét." - jelentette ki Recep Tayyip Erdogan török államfő és Hasszan Rohani iráni elnök a keddi sajtótájékoztatón. Ez egyben a ENSZ által állított kereskedelmi korlátokat is feloldja. 
2015. januárjában Oroszország és Irán állt át a nemzeti valuta használatára az élelmiszer-kereskedelemben. 

(források: hídfőnet, jövőnkinfo, hungarianrealnews, pi-klub, identitásblog, orientalista, pestisrácok, estiújság, valamint régebbi cikkekből, elmentett vagy megírt híreimből válogatások és saját gondolatok - Olvasónktól) 

Kapcsolódó: 
 
/Forrás: Nemzeti Hírháló hírlevele. 2015.07.20./*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÚJABB KÉPKERETEK A FANTÁZIA VILÁGÁBÓL

Állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban