Vladlen: Az ukrajnai terrorrendszer működésben

Nem először és nem egyedül hívom fel a magyar közvélemény figyelmét arra, hogy Ukrajnában – amerikai és európai támogatással – egy „posztmodern” fasiszta rendszer épült ki, amely az emberi jogok zászlaja alatt és nevében felszámolta az emberi jogok zsenge hajtásait is.
Megszüntette a szólásszabadság és gyülekezési jog gyakorlati lehetőségeit.
Üldözik a bandarista-neofasiszta rendszer politikai ellenfeleit.
A terror új szintre emelkedett.
Nemcsak Kelet-Ukrajnában gyilkolják le a banderista – azaz a magyar nyilasokra emlékeztető ukrán pronáci – rezsimmel meg nem békülő emberek ezreit, akiknek egyetlen bűne, hogy nem adják fel nemzeti identitásukat, nyelvüket és hagyományaikat, nem fogadják el az etnonacionalista kizárólagosságra épülő terrorrendszert.
Kijevben is zajlik a rezsim politikai ellenfeleinek fizikai megsemmisítése.
Az utóbbi napokban – a terror-rendszert bíráló volt ellenzéki képviselőket és újságírókat gyilkoltattak meg az ukrán hatóságok. Kijev központjában a napokban lőtték le az ismert ellenzéki politikust, Oleg Kalasnyikovot és a jeles újságírót, Oleszja Buzinát.
A másként gondolkodók fizikai megsemmisítése, erőszakos korlátozása, megfélemlítése és kirekesztése természetesen nem új dolog. Ám a nyugati sajtó és politikai osztályok képviselőinek cinkos hallgatása lovat ad a pronáci rezsim alá.
Az Ukrajnában folyó etnonacionalista propaganda-hadjárat és a Győzelem 70. évfordulójára időzített pronáci antikommunista törvénykezés, a banderista rezsim kvázi jogi megalapozása a kapitalista berendezkedés perspektívátlanságára, fenntarthatatlanságára, kiküszöbölhetetlen válságaira, népirtó háborúira hívja fel a figyelmet.
Ezt a tényállást ezek a gyilkosságok csak még inkább megerősítik, kifejezik.
Thomas Mann-nal mondhatjuk: „Európa vigyázz!”.
 – Vladlen –
/Forrás: http://hu.mebal.eu/az-ukrajnai-terrorrendszer-mukodesben/%2BOleszja+buzina&gbv=2&&ct=clnk 2015.04.17./*Megjegyzésem: Vladlen a cikkében posztfasisztákról, neofasisztákról, pronácikról, etnonacionalistákról ír. Ez azonban csak az álarcuk, mert valójában globalista cionfasiszta politikai berendezkedésről beszélhetünk. B.Kiss-Tóth László
*
Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU=Служба безпеки України) rendelte meg a Oleszja Buzina megfélemlítését
A "Kiberberkut" ismét alakított. Feltörték harkovi fasiszták elektronikus levelezését, és abból kiderült: az SZBU rendelte meg náluk Oleszja Buzina újságíró MEGFÉLEMLÍTÉSÉT, de nem meggyilkolását. A "bulit" Vjacseszlav Abakumov felügyelte, de a "túlhajszolt" terroristák nem akartak fogkiveréssel és ujjak eltördelésével bajlódni! Egyszerűen lelőtték Buzinát.
mail
A levelezésből kiderül, hogy a "felügyelő" rendesen leteremti a szervezőt, hogy a gyilkossággal mekkora fölháborodást idéztek elő, pedig a jövőben még rengeteg "tennivaló" lesz!
/Forrás: Admin |  http://wp.me/p3enPJ-8LO 2015/04/30./*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÚJABB KÉPKERETEK A FANTÁZIA VILÁGÁBÓL

Állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban