Káosz az Egyesült Államokban, ahogy a nemzetközileg csődbe ment amerikai Fed frakció elsüllyed

Az Egyesült Államokon belül növekszik a káosz, ahogy a Federal Reserve Board amerikai kazárok által irányított frakcióját tovább kerüli a világ legnagyobb része. Erre válaszul a kazárok kétségbeesetten próbálnak faji zavargásokat provokálni, vagy más módon rávenni fegyverrel rendelkező amerikai állampolgárokat, hogy kezdjenek harcot az amerikai fegyveres erőkkel és a rendőrséggel. Ugyanakkor az amerikai fegyveres erők és ügynökségek Izrael és amerikai székhelyű kazár megbízottaik ellen tesznek lépéseket, nevezetesen a Bush / Clinton / Rockefeller bűnöző családokkal szemben.


Abban, amit a Pentagon források mondanak, volt egy közvetlen üzenet a Rockefeller családnak, Dave Goldberg, a Facebook operatív igazgatójának férje rejtélyes körülmények között halt meg a múlt héten 47 éves korában.A Facebook tulajdonosa Mark Zuckerberg, aki David Rockefeller unokája. Pentagon források szerint ez egy üzenet volt a fegyveres erőktől a Szilícium-völgy oligarchái számára, hogy mostantól a high-tech ipar Kaliforniában katonai ellenőrzés alatt lesz.

Ahhoz, hogy megértsük a frenetikus hatalmi harcot, ami jelenleg zajlik az Egyesült Államokban, érdemes egy pillantást vetni a folyamatban lévő amerikai vállalati kormány csődjének titkos története mögé. Több dolog is kiderült a múlt héten a Fehér Sárkány Társaság és a kínai királyi család tagjai közötti találkozó során. A kínai uralkodók igazoló okmányokat mutattak be, ami egy változást fog kikényszeríteni abban, ahogy a 20. század történelmét megírták. A dokumentumok titkos megállapodásokról szólnak Franklin Roosevelt és Harry Truman, valamint a kínai nacionalista uralkodó Chiang Kaishek, és a mandzsu királyi család tagjai között. A dokumentumok azt mutatják, hogy Roosevelt, Truman és George C. Marshall amerikai külügyminiszter hogyan vittek el 20 mandzsu arannyal megrakott hajót az idők során az Egyesült Államokba, és használták fel csalárd módon a veretlen aranyat Roosevelt New Deal-jének és Marshall-tervének finanszírozásához.

Az arany az 1930-as évektől kezdve került az Egyesült Államokba azon ígéret mellett, hogy azt Kelet-Ázsia fejlesztésére, és egy szövetség létrehozására fogják felhasználni, amely magában foglalja Mandzsúriát, Kínát, Koreát és Japánt, a királyi család forrásai szerint. Az amerikaiak a mandzsuknak lemezeket is adtak, lehetővé téve számukra, hogy dollárt nyomtassanak.

A mandzsu arany két jelenlegi örököse Kim Young Hee (金 英 姫) és Zhang Sheng Zhi? (張勝 植). Azt állítják, hogy már számos kísérletet tettek, hogy megöljék őket, és kicseréljék őket hasonló kinézetű személyekkel, ezért biztonsági intézkedésként kérték, hogy a róluk készült képeket tegyük közzé, mely alább látható:


A fülükről is készültek képek extra elővigyázatosságból.

Az ok, amiért ezt a két embert állításuk szerint üldözik, hogy náluk vannak 30 trillió dollár értékű arany törvényes jogai.

Ami történik, hogy a globális pénzügy legmagasabb szintjén a banki számítógépekbe írt papírokat és számokat nem fogadják el valutaként. A Federal Reserve Board amerikai ágának tulajdonosait (Bush/Clinton/Rockefeller stb.) arra kérik, hogy tartozásaikat a világ többi része felé aranyban fizessék ki. Emiatt ők kétségbeesetten próbálnak egy csalárd igényt formálni a mandzsu aranyra, amit oly sok évvel ezelőtt elloptak (és már régen felhasználtak). Nem fogják megkapni, mert az egész világ beteg és fáradt az ő bűnöző bohóckodásuktól.

Tény, hogy mindez teljesen új megvilágításba helyez számos újabb kori történelmi eseményt. Először is a 2008-as Lehmann sokk azért következett be, mert az Egyesült Államok vállalati kormánya elmulasztott teljesíteni egy olyan arany kifizetést, ami esedékes volt. Ez az amerikai kereskedelem ideiglenes leállásához vezetett. Az amerikai vállalati kormánynak ezután sikerült egy nagy arany kölcsönt kapni a Ming-dinasztia frakciótól Ázsiában azzal az ígérettel, hogy Barack Obama lesz az elnök, és az Egyesült Államok megreformálja önmagát.

Miután Obama tettei megmutatták, hogy nem jobb, mint ifjabb George Bush, a Ming arany elapadt. Azóta az amerikai összeesküvés színre vitt eseményei mind az arany és a finanszírozás kereséséről szólnak.

A vörösinges mozgalom célja Thaiföldön például az volt, hogy a hatalmas történelmi thai királyi aranyat biztonságba helyezzék. Az "Arab tavaszoknak" Tunéziában és más arab országban szintén az volt a célja, hogy ezeknek az országoknak az aranyát biztos helyre vigyék. a Mali inváziót azért rendezték meg, hogy rátegyék a kezüket az ottani aranybányákra. A Haitit ért cunami és földrengés támadás célja úgyszintén a bányászati jogok megszerzése volt. A Líbia elleni invázió egy sikertelen kísérlet volt, hogy ellopják Muammer Kadhafi ezredes aranyát. A 2011 március 11-i szökőár és földrengés támadás célja Japán ellen szintén a japán királyi arany kicsikarása volt.

Tehát most az összeesküvők kétségbeesetten vadásznak azokra az uralkodókra, akiknek követeléseik vannak a történelmi arany kincsekre. Az oka annak, hogy az Obama rezsim hirtelen oly hevesen nyalizós lett Iránnal szemben, mert a perzsa történelmi arany kincsek értéke 46 trillió dollár, a perzsa trón jelenlegi örököse szerint. Az irániak azt válaszolták erre az amerikai lábcsókolgatásra, hogy az amerikai kormányt nyilvánosan hibáztatták 911-ért, és sok más igazságot elmondtak. Mindenestre a perzsa örökösök szerencsére teljesen egyértelművé tették, hogy az amerikai összeesküvők soha nem fogják rátenni a kezüket az aranyukra.

Az USA székhelyű kazár összeesküvők elleni világszerte megmutatkozó bojkott legújabb jele a National Association of Credit Manager jelentése volt, miszerint a sikeres amerikai hiteligénylések március vége óta több mint 40 %-ot estek éves szinten. A társaság szerint a visszaesés a kereskedelmi hitelek leállítása miatt következett be. Az amerikai kormány később arra kényszerítette őket, hogy "vizsgálják felül" ezt a csúf igazságot.


Azonban az a tény, hogy több mint 6000 amerikai kiskereskedelmi üzlet zárt be az elmúlt időszakban azt szemlélteti, hogy az amerikai vállalati kormány és az amerikai adósság rabszolgáik már nem kölcsönöznek pénzt, hogy csecsebecséket vásároljanak a világ többi részétől. Még több bizonyíték arra, hogy ez nagyobb, mint a Lehmann amerikai gazdasági összeomlás, itt található:


Ezért bérelnek fel csőcseléket, akiket a Fed vicces pénzéből fizetnek, hogy megpróbáljanak faji háborút kirobbantani Fergusonban, Baltimore-ban, Seattle-ben és másutt. A Fed azt reméli, hogy a zavargásokat fel tudják használni egy polgárháború kiváltására annak érdekében, hogy eltereljék a figyelmet a saját problémáikról.

Volt egy nagy támadás az interneten az összeesküvés által ellenőrzött weboldalakon, hogy tolják a "Jade Helm"-et, egy pszichológiai hadvsielési műveletet az amerikai nép és az amerikai hadsereg ellen. Úgy tűnik volt továbbá egy kísérlet, hogy némi hitelt adjanak a széles körben kétségbe vont hamis ellenzéki blogoknak és rádióműsoroknak, a jelek szerint két gyilkossági kísérlet megrendezésével Stew Webb és Jeff Rense ellen.


A Webb elleni látszólagos támadás előtt valaki felvette a kapcsolatot e sorok írójával, és azt mondta, hogy Webb (akiről soha nem hallottam) megrágalmazott azzal, hogy én egy "dezinformációs ügynök" vagyok. A válaszom erre az volt, hogy idéztem az arab mondást: "a kutyák ugatnak, de a karaván halad tovább." Azonban visszatekintve most úgy tűnik, ez egy kísérlet volt arra, hogy mondjak valami ellenségeset Webb-el kapcsolatban a "támadás" előtt. Jeff Rense is nagyon lejáratta magát mindazzal az ostobasággal, amit Fukushimáról mondott. Én azonban megpróbáltam kapcsolatba lépni vele, hogy megerősítse, valóban megtámadták, de rájöttem, hogy már nem küldhetek neki e-mailt. Az én értelmezésem a sok különböző bizonyíték alapján az, hogy Rense a Bush család arcvonala, és amíg más híreket nem kapok tőle, így fogok rá tekinteni. Ennek ellenére mint újságíró, akinek már sok kollégáját megölték és aki személyesen is túlélt több gyilkossági kísérletet, bárki biztos lehet benne, hogy határozottan ellenzem az újságírók és a propagandisták megölését.

Ez a két "gyilkossági kísérlet" egyébként nagyjából ugyanabban az időben történt, amikor egy nagy amerikai rádió velem készített volna egy műsort (Caravan to Midnight), amit az utolsó pillanatban töröltek egy "jelentős szervertámadás" miatt.

Mindenesetre ezek az egyre inkább ügyetlen kísérletek az összeesküvés ügynökei részéről, hogy faji zavargásokat robbantsanak ki, hogy elősegítsék a hadsereg elleni támadásokat és zavart keltsenek az alternatív médiában, mind a kétségbeesésük jelei.

A kétségbeesés most már egyre inkább tapintható azzal kapsolatban, ami Szaúd-Arábiával történt, az amerikai kazár frakció egyik utolsó pénzforrásával. A Pentagon és az irániak kényszerítették a szaúdiak új királyát Szalmant, hogy rúgja ki Muqrin tórnörököst és Saud Al Faisalt (aki már 40 éve szaúdi külügyminiszter). Kirúgták őket, hogy eltávolítsák a Bush befolyást a szaúdi rezsimből, és kényszerítsék a Jemen elleni támadások befejezését, mondják Pentagon források. Pentagon források azt is elmondták, hogy még mindig komolyan azt gondolják, hogy szövetségre lépnek a jemeni huszikkal, hogy egy teljes rezsimváltást hajtsanak végre Szaúd-Arábiában.

A másik összeesküvés rabszolga rezsim, amely bajban van, Shinzo Abe miniszterelnök kormánya Japánban. Ahogy az várható volt, Abe egy szégyenletes beszédet mondott az amerikai kongresszus és szenátus előtt a múlt héten, ami világossá tette, hogy ő nem egy japán miniszterelnök, hanem csak az amerikai összeesküvés fizetett színésze, aki felolvasott egy szöveget. Az amerikai hadseregnek igyekeznie kell és véget kell vetnie az ilyen tetteknek Japánban, vagy pedig kínai fennhatóság alá kerül a rezsim. A Pentagon tudja, kihez forduljon, hogy megakadályozza ezt.
(Benjamin Fulford)
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

/Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.h 2015/ 05/06./ *B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÚJABB KÉPKERETEK A FANTÁZIA VILÁGÁBÓL

Állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban