A kárpátaljai Megyei Hadkiegészítési Parancsnokság feketelistát tett közzé -rajtuk magyar szereplőkkel is...

Amolyan feketelistát tett közé a Megyei Hadkiegészítő Parancsnokság, amelyben olyan vállalatokat, intézményeket, és azok vezetőit, illetve polgármestereket nevez meg, akik szerintük elszabotálják a mobilizációt.- írja a Karpathír
zakarpattya.net oldalán elérhető listán járásonkénti bontásban vannak felsorolva azok az érintettek, akik a megyei hadkiegészítő parancsnokság megítélése szerint nem tesznek eleget az országban meghirdetett újabb, immáron ötödik mozgósítási hullámnak, sőt, egyenesen hátráltatják, azaz szabotálják azt.
A sajátos feketelistán két Bereg-vidéki céget is találni, valamint egy sor magyar polgármestert a Nagyszőlősi járásból. Listázták például Tóth Bálintot, Tiszapéterfalva és az oda tartozó kisebb falvak polgármesterét, Sápi Sándort,Szőlősgyula polgármesterét, Szahajdák Lászlót, Mátyfalvapolgármesterét, Román Mihályt, Tiszakeresztúr polgármesterét, továbbá Feketepatak, Királyháza, Egres és Tiszaszirma faluvezetőjét is.
A Beregszászi járásban két vállalatot listáztak: a Liszindusztrijat és azInterszorszot. Egy sor ungvári cégre is megorroltak a katonai parancsnokok, közte a Tisza Konyakgyárra, a megyei gázszolgáltatóra, aZakarpatgazra, vagy éppen a Zakarpattya-Avto vezetőire.
Azok, akik szerepelnek az összeállításban, nem sok jóra számíthatnak, mert a hadkiegészítő feljelentést készül ellenük tenni.
Úgy fest, ilyen megfélemlítő módszerekhez nyúlnak, hogy eleget tudjanak tenni az újabb mobilizációs parancsnak.
(karpatinfo.net)
Bal-Rad komm: Nagyon úgy fest a dolog, hogy a Kárpátinfo.net kezd végre objektívebben viszonyulni Maradék-Ukrajna híreihez. Evégből pedig mindenképpen dícséret illeti őket.
A felsorolt polgármesterek közül többen megerősítették a Bal-Rad-nak az értesülést.
/Forrás: Admin | :  http://wp.me/p3enPJ-8Ol 2015/05/03./*B.K-T.L.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÚJABB KÉPKERETEK A FANTÁZIA VILÁGÁBÓL

Állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban