A német hírszerzés a kijevi hivatalos adatok tízszeresére teszi a halottak számát Ukrajnában

A német hírszerzés becslése szerint feltehetően csaknem ötvenezer ukrán katona és civil halt meg eddig a kelet-ukrajnai fegyveres konfliktusban, tízszer többen, mint Kijev legutóbbi jelentéseiben szerepelt - írja vasárnap honlapján a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című német napilap.
tent

A lap szerint a német hírszerzés meggyőződése szerint a kijevi hivatalos adatok „túlságosan alá vannak becsülve és nem hitelt érdemlőek”.
A FAZ emlékeztet Petro Porosenko ukrán elnök szombaton a müncheni biztonságpolitikai konferencián elhangzott kijelentéseire arról, hogy Kelet-Ukrajnában 1200 katona és 5400 civil halt. Az ENSZ legutóbbi jelentésében ugyanakkor az ukrán védelmi tárca adataira hivatkozva azt közölte, hogy Donyec-medencében 5358-an haltak meg. A frankfurti lap szerint ezek "konzervatív" becslések, a halottak valós száma ennél jóval nagyobb...
hulladék2
hulladék1

(válasz.hu)
Bal-Rad kommentár: Ez a cikk ma délelőtt jelent meg a válasz.hu-n. Délután negyed ötkor a liberális fősodratú média egyetlen oszloposa sem tartotta érdemesnek megemlíteni ezt az MTI hírt. (Gyanítjuk nem is fogják közölni!)
A Bal-Rad némi latolgatást követően arra a következtetésre jutott, hogy a civil áldozatok száma -az 5500 körül lehetséges-viszont az odaveszett valcmanisták egyedszámát illetően a német titkosszolgálat is "meglehetősen konzervatívan" becsülte meg! Szerintünk közelebb van sokkal a százezerhez a kijevi latorveszteség, mint a hetvenezerhez. Persze a Liszenko-Timcsuk páros majd kijelenti: a német titkosszolgálatok jelentéstevőinek kezét az FSZB-vezeti, amikor a kijevi veszteségeket összeírják. Merhogy orosz ügynökök azok!- egytől-egyig!
Admin | 
/Forrás:  http://wp.me/p3enPJ-7Cx 2015/02/08/*B.K-T.L.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÚJABB KÉPKERETEK A FANTÁZIA VILÁGÁBÓL

Állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban