Kirúgatta (a szándékosan előidézett és gerjesztett) rubelválság nem megfelelő kezelése miatt,) az orosz jegybank pénzügyi politikáért felelős, kártékony vezetőjét!

Putyinnak van vér a pucájában(!):
  Leváltották az orosz jegybank monetáris politikáért felelős vezetőjét, mert állításuk szerint nem sikerült megfelelően kezelnie a kialakult rubelválságot. Vlagyimir Putyin orosz elnök kritikája szerint nem reagáltak kellően gyorsan a helyzetre.
Az orosz jegybank monetáris politikájáért felelős vezetőjét, Ksenia Yudaeva-t leváltották azt követően, hogy az intézménynek nem sikerült megfelelően kezelnie a kialakult rubelválságot - számoltak be a fejleményről hírügynökségi források. Vlagyimir Putyin orosz elnök korábban erősen kritizálta az intézményt, amiért szerinte nem reagáltak kellően gyorsan a helyzetre.
(portfolio)

Bal-Rad komment: Az Orosz Kommunista Párt (KPRF) elnöke - Gennagyij Zjuganov - már november végén követelte a "kártékony liberális" Kszenia Judajeva leváltását, aki nyugati megbízói elvárásainak megfelelően cselekszik, nem pedig Oroszország érdekében.
Admin | 
/Cikk forrása: http://wp.me/p3enPJ-7ia 2015/01/15/ Képek forrása: http://cbr.ru /*B.K-T.L.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÚJABB KÉPKERETEK A FANTÁZIA VILÁGÁBÓL

Állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban