Vasárnap ismét orosz segélykonvoj érkezett Kelet-Ukrajnába


Az orosz katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a nap folyamán Donyeck megyébe több mint 1,4 ezer tonna segély jut el.
Ismét orosz segélykonvoj érkezett vasárnap Kelet-Ukrajnába - közölte a TASZSZ hírügynökség.A jelentés szerint a segélyszállítmány, amely a Matvejev Kurgán határátlépőn keresztül lépett be ukrán területre, több mint 90 teherautóból áll. A konvoj a belépés után két részre vált, egyik fele a humanitárius segéllyel Luhanszk megyébe, a másik Donyeck megyébe tartott.
Az orosz katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a nap folyamán Donyeck megyébe több mint 1,4 ezer tonna segély jut el. A szállítmányban nemcsak élelmiszerek, építőanyagok és gyógyszerek, hanem újévi ajándékok is vannak - állította a hatóság.
Az augusztus közepe óta Oroszországból Kelet-Ukrajnába küldött korábbi kilenc konvojban 12 ezer tonna humanitárius segély érkezett.
(MTI)
/Forrás: Kuruc.info 2014.12.21./*B.Kiss-Tóth László
 
Az MTI  híranyagával kapcsolatban: a 90 teherautónyi és a 170 kamionnyi áru között óriási a különbség!Talán, nem ártana reálisan közölni a híreket.(*B.Kiss-Tóth László)
 
Holnap reggel érkezik várhatóan a 170 kamionból álló "Fehér Konvoj X." Donbasszba.
35 teherautó kimondottak karácsonyi jellegű adományokat szállít, míg a többi 135 a mindennapi léthez szükséges portékákat szállít Donbassz népének.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÚJABB KÉPKERETEK A FANTÁZIA VILÁGÁBÓL

Állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban