Zsidó csatavesztés: az Eli Wiesel Holokausztkutató Intézet (EU-s tagország fővárosában)Bukarestben alulmaradt a szélsőjobbos Vasgárdával szemben

Ugyan miféle szélsőséges vagy annak nevezett szervezetnek lenne esélye a zsidók ellen nyerni, ha nem egy magyarellenesnek, és hol máshol, ha nem az oláh fővárosban?
Bár tippünk sajnos lenne még.
 
A Vasgárda örökségét nyíltan vállaló és ápoló oláh szervezet saját és elnökénekFacebook-oldalán (mert nekik ugye az is lehet) számol be a diadalukról.
Az alábbiakban magyarul közüljük a bocskoros győzelmi jelentését:
 
Az alábbiakban magyarul közüljük a bocskoros győzelmi jelentését:
 
Egy megnyert csata
Végleges bírói határozattal még egyszer bebizonyosodik, hogy a Legionárius Mozgalom legális, törvényes keretek között működik, és a klasszikus jelképei is mint a: "Vasgárda" zöld lobogó, a légiós egyenruha: zöld ing és az átlós szíj, és a légiós tisztelgés (karlendítés - a szerk.) sem ütköznek törvénybe. Másfél évvel ezelőtt a Romániai Eli Wiesel Holokausztkutató Intézet Alexandru Florian igazgató által panaszt nyújtott be a Legionárius Mozgalom bukaresti székházán lévő jelképek miatt. Majd rám is kiterjesztette a feljelentést, mert az Eli Wiesel székház előtt, valamint a Központi Főügyészség előtt is pózoltam legionárius egyenruhában legionárius tisztelgéssel, és összességében legionárius, azaz fasiszta tevékenységet folytatok, xenofóbia stb.
 
Végezetül:
az ügyben eljáró ügyész és az 1. kerületi Bukaresti Főügyészség úgy határozott, hogy nem folytat le ellenem eljárást. Továbbá a bíróság elutasította az "Eli Wiesel" Intézet által benyújtott keresetet, mert megalapozatlannak találta.
A hatósági határozat végleges.
Nemsokára további részletekkel is szolgálok.
 

Alexandru Florian, a feljelentő
(Forrás: Kuruc.info 2014.11.15.)*B.K-T.L.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÚJABB KÉPKERETEK A FANTÁZIA VILÁGÁBÓL

Állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban