Nem vártak a tehetetlen dél-londoni bíróságra: megölték és levágták a pedofil erőszaktevő nemi szervétA kamionsofőrként dolgozó Andrew Cunningham holttestét meztelenül, vérben úszva találták meg lakókocsijában. Több mély szúrt seb borította a nyakát és a mellkasát, a nemi szervét pedig teljes egészében levágták – írja a Daily Mail. A nyomozás során kiderült, hogy a férfi törzshelyén a gyilkosság estéjén lekapcsolták a biztonsági kamerákat – utólag pedig azt állították, hogy mindez a véletlen műve volt.

Cunningham 2000-ben négy hónapot ült börtönben egy 15 éves lány megerőszakolásáért, néhány évvel később pedig letartóztatták, miután egy gyereket fogdosott. Végül nem emeltek vádat ellene, a dél-londoni Wandsworth lakói azonban az eset óta gyanakvással kezelték. Amikor a pletyka szerint egy mindössze 2 éves gyereket molesztált, illetve tinilányokat próbált elcsábítani, egy ismeretlen csoport akcióba lendült, és saját kezébe vette az igazságszolgáltatást.
A halála előtti nap 13-14 éves lányokat láttak vele, akiket állítólag a lakókocsijában "szórakoztatott". A tinédzsereket alkohollal kábította el, de hogy mi történt pontosan közöttük, nem derült ki, mert a lányok nem tettek vallomást – írja a Daily Mail.
A rendőrség nagyszabású nyomozásba kezdett; több mint 800 embert hallgattak ki, és egy 20 ezer fontos nyomravezetői díjat is kitűztek, de mindenki hallgatott a városban, így az igazságtevőket azóta sem kapták el. Csak annyit tudni, hogy a halottkém négy ismeretlen DNS-nyomot, illetve ujjlenyomatot talált a lakókocsiban, tehát a gyilkosságban legalább négyen vettek részt.
 
(Forrás:Daily Mail - Blikk nyomán Kuruc.info 2012.11.10.)*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÚJABB KÉPKERETEK A FANTÁZIA VILÁGÁBÓL

Állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban