Kilenc kicsábított honfitársát rabszolgaként tartotta egy magyar nő Kanadában


noRabszolgatartással vádolnak egy magyar nőt Kanadában. Y. Csilla kilenc embert dolgoztatott éttermében és ingatlanjaiban napi egy dollárért.
A Kanadába kivándorolt magyar származású Y. Csilla honfitársait csábította Mississaugába a jó élet ígéretével, biztos munkahelyet ígérve éttermében. A rabszolgatartó azonban elvette a becsapott emberektől az útlevelüket és napi egy dollárért dolgoztatta őket.
Y. Csilla által fogvatartott és rabszolgamunkára kényszerített emberek feladata a Taste of Portugal elnevezésű – Y. Csilla tulajdonában lévő - étterem, és több, az előzetesben lévő nő birtokában álló ingatlan felújítási munkálatainak elvégzése volt.
A fogvatartott emberek napi egy dollárt, tíz szál cigarettát és napi egyszeri étkezést kaptak fogvartartójuktól. A munka után víz és ágy nélküli szobában térhettek nyugovóra a palira vettek, akiket letartóztatással és kitelepítéssel fenyegetett Y. Csilla abban az esetben, ha lázadni mernek. A helyi rendőrség szerint legalább három nőt és hat férfit tartott rettegésben az Orosházáról elkerült nő.
Az ügy egy fogvatartottnak köszönhetően pattant ki, aki megelégelte a folyamatos megaláztatást és értesítette a határőröket, majd a rendőrséget. A férfinak korábban viszonya volt a fogvartartójával, ezért elmondása szerint bízott benne, aki még azt is megígérte neki, hogy segít kiállítani alkotásait.
A rendőrség szerint vannak hasonlóságok a mostani és a korábban a hatóságok által felgöngyölített Kanada legsúlyosabb embercsempészügyében - melyet egy Magyarországról származó cigány család követett el -, de a helyi rendfenntartók szerint a jelenlegi ügy nem kapcsolódik a korábban feltárthoz és nem keres több gyanúsítottat.
Y. Csilla ellen emberkereskedelem, rablás, okiratok eltüntetése és a bevándorlási szabályok megsértése a vád
/Forrás: mississauga.com – barikad.hu 2012.11.05./*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÚJABB KÉPKERETEK A FANTÁZIA VILÁGÁBÓL

Állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban