Nácinak nevezett (szőrme)gorilla-Jézust feszítettek meg egy izraeli gyerekműsorban a toleráns zsidók


 
Hm... hmm... hmmm...
 
Az Izraeli Iskola Televízió a keresztény ünnepek és szokások jobb megismertetése és a másság tiszteletére való nevelés nemes szándékával sugározta az izraeli állami tévé főcsatornája nemrégiben a Jézus keresztrefeszítésének történetét bemutató oktatófilmet.
Elöljáróban a képernyő bal felső sarkában megjelent a nyitott könyv lapjain imbolygó tudás lángja, az Izraeli Iskola Televízió logója, majd a témához illő módon egy félmeztelenre vetkőzött, Toffinak nevezett „hölgy” történelemtanárként nemzeti és vallási öntudatra – és persze móresre - tanítja a zsidóságára fittyet hányó, kikeresztelkedni kívánó, s még „siksze” (nem zsidó nő) feleségül vételére is hajlandó renegát Gorillát, Jézus Krisztus filmbeli megszemélyesítőjét.
Nézegessük hát a rendkívül tanulságos, különösebb kommentárt nem igénylő képsorokat, és hallgassuk figyelmesen a politikusaink, papjaink és libsi újságíróink által példaállamnak beállított Izrael állami tévécsatornáján a tanuló ifjúság nevelését célzó műsorban elhangzó erkölcsi üzenetet. Különösen ajánljuk ezt a nemes szándékú műsort Bölcskei Gusztávnak, Erdő Péternek, Várszegi Asztriknak és Balog Zoltánnak. Fordítás a videó alatt, a „hölgy által mondott szöveget dőlt betűvel írtuk.
 • Insulting Jesus on Israeli TV - צליבת ישו - The Crucifixion of "Yeshu ...

  2010. szept. 25. - 2 perc - Feltöltötte:chonitinFrom the show "Toffee VeHa-Gorillah" - WARNING!!! Explicit and extremelyoffensive anti-Christian material ...
 • Sálom! A Történelemóra Toffival és a Gorillával című műsort látjátok. Beszélgessünk most a zsidó nép történetének fontos eseményeiről a régmúlt időktől kezdve egészen mostanáig. Ma Jézus keresztrefeszítéséről tanulunk. Hallottál már Jézusról?
  - Úgy hallottam, hogy tiszteletre méltó ember volt.
  - Dehogy. Jézus a zsidó nép ellensége volt, mert mindnyájunkat át akart téríteni a kereszténységre. Vannak ugyan jó keresztények is, ám ez a vallás szörnyű veszélyt jelent a zsidó nép számára.
  - Én asszimilálódni akarok!
  - Tudod te, hogy mivel jár az asszimiláció? Először is azt, hogy szexuális viszonyt kellene folytatnod egy goj nővel, amit természetesen sem én, sem te nem akarhatsz!
  - Azt akarom, hogy a gyermekeim táblacsokoládét egyenek, és legyenek gojok. Toffi, én unatkozom itt. (Mármint Izraelben – a ford.) Svájcban akarok élni goj nővel, és egész nap csak táblacsokoládét enni.
  - Jól van. Ha te annyira szereted Jézust, akkor te leszel Jézus. Én pedig Iskarióti Júdás vagyok.
  - Jézus vagyok, s azt akarom, hogy mindnyájan legyetek keresztények, egyetek disznóhúst, táblacsokoládét, s élvezzétek az életet! Nézők otthon, ti is így akarjátok, ugye?
  - Éppen ezért megfeszítelek. Egyáltalán, hogyan merészelsz itt szónokolni a jámbor zsidóknak?
  - Istenem, Istenem, miért hagyál el engem?
  - Náci vagy, Jézus, te náci vagy!
  - Toffi! Ne tedd ezt, Toffi, félek! A vízen jártam, a tücsköket süteménnyé változtattam (sic!). Ne! Nem vagyok Jézus. Ez tévedés! Mózes vagyok! Ne verd belém a szegeket! Toffi, ne!
  - Ez csak egy szeg, te gyáva.
  - Neee! Jaj, Toffi, neee! Óh, Istenem, ne! Aaah! Aaah! Jaj nekem! Ne, ne, ne!
  - Ajvé!
  Júszef el-Kudszi
  /Forrás: Kuruc.info 2012.10.20./*B.Kiss-Tóth László

  Népszerű bejegyzések ezen a blogon

  ÚJABB KÉPKERETEK A FANTÁZIA VILÁGÁBÓL

  Állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban