Magyar és brazil lányt szexrabszolgaként tartott házában a vén kéjenc

A Jordán-pozitív Yannai
Fedetlen keblekkel kellett járnia a házban, együtt kellett zuhanyoznia fogvatartójával, és az ágyba is vele kellett tartania annak a magyar lánynak, akit Joseph Yannai (66), a New York állambeli neves és nem mellékesen zsidó étteremkritikus csalt ki magához egy asszisztensi munka ígéretével két évvel ezelőtt – derült ki a vádiratból.
Yannai a magyar lánnyal egyidejűleg egy brazil hölgyet is fogva tartott erődszerű házában, de már 2003 óta űzte szenvedélyét - írja a Blikk. A rendőröknek már akkor feltűnt, hogy Yannai külföldi lányokat édesget magához, de nem volt ellene bizonyíték.
Az ügyészek most már tudják: az író magát tulajdon női alkalmazottjának kiadva lépett kapcsolatba bébiszitter-közvetítő szolgálatokkal, majd a jelentkező lányokat rábeszélte, hogy vállaljon nála szakácskodással és asszisztenskedéssel járó munkát. Egy időben általában két lány alkotta a háremét, és mivel a beutazás során a lányok – Yannai tanácsára – füllentettek a bevándorlási hivatalnak, teljesen ki voltak szolgáltatva a perverz fickónak, aki ráadásul nem is fizetett nekik.
A szövetségi bíróság félmillió dolláros óvadékot állapított meg, de a férfi ezt nem tudta előteremteni. Bár a hatóságok előtt mindent tagadott, gyakorlatilag beismerő vallomással ért fel öngyilkossági kísérlete azt követően, hogy a magyar lánynak sikerült megszöknie a fogságból, és értesítette a hatóságokat.
– A lány nem szenvedett testi sérüléseket, de szerencsésnek mondhatja magát, hogy még kiutazása előtt felvette a kapcsolatot egy szintén Pound Ridge-ben élő magyarral, így amikor bajba keveredett, volt kihez fordulnia – mondta Cornelius Merritt nyomozó.
A New York állami törvények megsértéséért Joseph Yannai 7 évi büntetéssel felelhet, a rabszolgatartást, embercsempészetet, bevándorlási szabályok megsértését tiltó szövetségi törvények megszegése miatt ugyanakkor életfogytiglani büntetés is várhat rá.
(Nol nyomán Kuruc.info 2011.01.24.)*B.K-T.L.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÚJABB KÉPKERETEK A FANTÁZIA VILÁGÁBÓL

Állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban